Yağlı ve Nemsiz Cilt

Bu zaman zarfında hangi ürünleri kullandın canım?

Bepantol krem, Shiseido pureness serisinin kremi,Colistar krem,topi krem,son olarak lorealin skin perfection serisinin kremini kullandım.Bunlar son 1-2 yıldır kullandıgım urunler.En iyisi shiseidoydu ama o da cok basarılıydı dıyemem.onun harıcınde .Daha once lancome'un kopuk yıkayıcısı kullandım.Ayriyeten shiseidonun kıl maskesini ve colistarın nem maskesini kullandım.
Şuanda shiseido ibuki serisi yuz temızleyıcı,shiseido pureness serısı tonık ve nemlendirici olarak loreal skin perfection kullanıyorum.Shiseido kil maskesinide ara ara yapıyorum.

Tamam canım saol bunu bir araştırayım ama gercekten bu etkılerın bır cogunu ya da hepsını kendı cıldınde gorebildin mi?Bir de yüz yıkama ürünü ,tonık,maske vs memnun kaldığın ya da önerebilceğin bir ürün var mı?

Evet haklısın bende ona yönelik ürünler kullanmaya çalışıyorum.Ama kendimden mucizemi bekliyorum bilmiyorum.Yani bu yapıdaki bir cildin beslenme bakım ve dogru urunler kullanmayla bebeksı ipek gibi bir cilde dönüşmesi cokmu zor.Evet genetik açıdan şanslı degılım bu konuda genetıgımde bu var bunu degıstırmeye calısmak boşuna bir uğraş mı yani o kadar dertliyim ki bu konuda.Su bazlı nemlendirici olarak bana önerebilceğin bir ürün var mı?Bunu merak ettim canım

Ben bir ara bunu kullanmıştım memnun kalmıştım açıkçası

Bebeksi ipek cilde kavuşmak çok zor değil aslında

Benimde yüzüm karmadan yağlıya dönük ve sivilceye yatkın, dikkat etmezsem bir iki sivilce hoop çıkıveriyor

Öncelikle haftada iki defa kil maskesi mutlaka yapıyorum.

Her sabah ve akşam sabunla yıkıyorum. (sebamed) Sabah, hafif yapılı su bazlı nemlendiricimi ve 10 dakika sonra güneş korumalı Pure Beauty bb cream'imi sürüyorum. Yüzüm için kullandığım bu kadar.

Akşam yine sabunla yıkıyorum, daha sonra doa cilt serumumu bir-iki fıs elime alıp yüzüme sürüyorum, acayip güzel bir ürün tavsiye ederim (10 günde daha sıkı, kendi nemine kavuşmuş, gözenekleri sıkılaşmış bir cilt ) hemen cilt emiyor zaten serumu, sonra da üç damla pirinç kepeği yağını ya da argan yağını parmaklarımla masaj yaparak sürüyorum. Ama cildin çok yağlıysa argan yağı ağır gelebilir, su bazlı nemlendiricini kullanman daha iyi olur
:26:

Kimyasal ürünlerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum artık :26:

Son düzenleme:

Pirinç kepeği yağını yüzüne hangi amaçla kullanıyorsun ?Sivilceler fln için miYoksa cildi besleyip nemlendirmesi için mi? Tavsiyelerin için teşekkürler :)

Pirinç kepeği yağını yüzüne hangi amaçla kullanıyorsun ?Sivilceler fln için miYoksa cildi besleyip nemlendirmesi için mi? Tavsiyelerin için teşekkürler :)

Pirinç kepeği yağı yüksek miktar e vitamini içeriyor, yani cildi besleyip nemlendiriyor ve aynı zamanda lekeleri giderici, cilt rengini açıcı bir özelliği var.

Bak burda bahsetmiş faydalarından:

Ama özellikle doa cilt serumunu mutlaka kullanmanı öneririm, gerçekten 10 gün kullandıktan sonra değişimi fark edeceksin. Cildin kendi neminin ciltte kalmasını sağlayacak. Şurayı bir incele istersen canım: http://ciltserumu.blogspot.com.tr/

Son düzenleme:

Tamam canım tekrar saol yardımların için.Pirinç kepeği yağı bayağı ilgimi çekti.Ayriyeten cilt rengimin açılmasınıda isterim.Serumada bakacağım denemekten birşey çıkmaz fiyatıda uygun memnun kalırım inşallah bende :)

Canım cildin yaglıysa AVENE temizleme jelini öneriyorum eger karmaysa bioderma sebium jel. ikisi de en iyilerden. Yine de bir arastır içine sinsin. ben yıllarımı verdım cunku dogru jeli bulana kadar :) ikisini de kullanıyorum bu ara bioderma. sivilceli cilde maske pek mantıklı degil temizlemen yeterli.

Avene'i almak konusunda kararsız kalmıştım.Çünkü cildimde aynı zamanda nemsizlik problemi var.Yani acaba cildimde gerilmelere yol açar mı diye düşündüm ve vazgeçmiştim.Senin cildinde yağlı ve aynı zamanda nemsiz miydi?Böyleyse bende yüz yıkama ürünüm bitince alıp deneyebilirim

Canım aynen hem yaglı hem nemsiz. Bi dene eğer tester ı varsa ilk önce öyle dene kurutabilir de baya eğer aşırı yaglı değilse bioderma kullan.

Canım aynen hem yaglı hem nemsiz. Bi dene eğer tester ı varsa ilk önce öyle dene kurutabilir de baya eğer aşırı yaglı değilse bioderma kullan.

Tamam aynı cilt sorunları yaşıyormuşuz.Kullandığım ürün bitsin bu iki ürünede bakacağım.Zaten avene'i daha önceden duymuştum almak konusunda ikilemde kalmıştım ama şu verdiğin cevap biraz rahatlattı beni saol ilgin için.Evet testerını keşke bulsam ama genelde benim başıma gelen şey satıcıların bir ürün alsam da hatta baya yüklü bir para ödeyip birşeyler alsam da sample vermekten kaçınmaları.Üstelik sample vermeyi bir lütuf olarak görüyorlar sanki dünyaları istemişiz gibi.Böyle tavırlı olan çok kişiyle karşılaştım.

Valla benim eczacım ben demeden kendisi veriyor herhangi bir ilaç alsam bile bakar cildime durumum nasıl diye. Dha gecen gün gittim benım böyle sivilce gibi degildir kapalı komedonlarım var pütürlü pütürlü cildim. Bana hemen biodermanın global kreminin tester ını verdi 2 tane. Dha önce de diger ürünlerinin bikaç tane testerını vermişti :)) Dene canım biodermanın o sebium serumunu, AKN kremini ve global ı araştır netten. Bioderma tam bizim cildimiz için. Haberini bekliyorum.

Son düzenleme:

Valla şanslıymışsın seninle o kadar ilgilenen bir eczacın olduğu için herkese lazım öyle birisi :) Tabi ki bu ürünlerden tek bir tanesini kullanmak yerine set olarak kullanmak daha başarılı sonuçlar getirir.Bakacağım bunlarada

Arkadaşlar, öncelikle merhaba hepinize. Böyle bir sitenin varlığından geç haberdar olduğum için üzgünüm. Nerden başlıyacağımı bilemiyorum. Çok sorunlu bir cilt tipim var. Cildim ve saçlarım çok yağlı. Saçlarımı her gün yıkamak zorundayım. Başlarda zor geliyordu ama artık alıştım. Cildim için ise yapabileceğim şeyleri bilmiyorum. Özellikle okulda olduğum zaman parlamasından çok rahatsız oluyorum. Yağlandıkça yüzüm ağırlaşıyor sanki. Kil maskesi yapmaya başladım ama işe yarar mı bilmiyorum. Önerebileceğiniz doğal olur ya da olmaz şeyler var mı? Bir de yağı kontrol altına alan pudralardan en çok hangisi işe yarar? Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler.

Evet yağdan muzdarip arkadaşım aramıza hoş geldin :) Aynı zamanda senin bizim gibi hassaslık ve nemsizlik problemin yok dediklerinden anladığım kadarıyla.Kil maskesi kullanıyormuşsun iyi de ediyorsun kil maskesi cilt yağını dengeler.Ben kullandığı cilt urunlerınden cok memnun kalan biri değilim ama Shiseido'nun Kil maskesi gerçekten etkili oluyor düzenli yapmak şartıyla hem dengeliyor ama sivilceler varsa kurutabılıyor bıle.Ayrıca maskesi yaptıktan sonra bile cilde bir berraklık ve duruluk getırıyor,gözenek görünümünü hafifletiyor.( kendimde gözlemlediklerim böyle) Yani Shiseido'nın kil maskesi öneririm sana.Onun haricinde pudra tarzı seyler mumkun oldugunca kullanmamaya calıs.Shiseido'nun yağlı ve sivilceli ciltler için özel pudraları var.Bir araştırmanı öneririm.Sadece Shiseido pudra deneme boyu kullandım onun harıcınde hıc pudra kullanmıslıgım yoktur.O yuzden baska markalar ıcın bırsey dıyemem.Benım kullandıgım deneme urunu gayet cıldıme uydu ve hafıftı allık surmus hıssı verıyor topak topak durmuor kimse anlayamaz kolay kolay pudrayı o derece.Cıldı parlatıp yaglandırmıyor ekstradan.Tabi saatler sonra cildinin yağlı yapısı yuzunden illa ki yağlanmalar olur.Saçlar içinse ben 2 gunde bir yıkamak zorundayım ama şu kullandıgım şampuandan sonra (yanında saç kremiyle daha etkili tecrubelerıme dayanarak soyluyorum) saclarım 3.gunu bıle kaldırır duruma geldi.Benim alnımla saçımın birlleştıgı o sac dıplerınden ne kadar yıkarsam yıkayayım o 1.gunun aksamı kötu koku oluşurdu artık o da oluşmuyor.Kullandığım şampuan Loreal Elseve Arı sütü şampuan ve yine aynı markanın arı sütü saç kremi bu ikisini bence bir dene.

Tavsiyelerin için teşekkürler. Shiseidonun kil maskesine baktım da internetten bulamadım. Diğer kil maskelerinden ne farkı var acaba? Yine Shiseido'nun pudralarına baktım ama fiyat olarak bana biraz fazla geldi. Saçlar için de Tresan'ının ısırgan otlu şampuanın iyi geldiğini okudum. Bugün aldım. Deneyeceğim bakalım. İşe yaramazsa Loreal'i denerim. Teşekkürler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…