ben bıttım sabunu kullanıyorumve kesınlıkle kestı yaglanmamı ama herkese ıyı gelırmı onu bılmıyorum bırde sacını kurutma kurutunca daha cabuk yaglanıyoIyi geceler bayanlar. Bu saçlar beni öldürdü ince telli ve cok az saçım var ve aşırı yağlı önceden bu kadar değildi saçıma kına yaktım iyi gelir diye ama ne dökülmesi durdu ne Yağlanması aksine yağlanma arttı gece yıkıyor kurutma yatıyorum sabah yağ banyosu yapmış gibi oluyor bezdim artık lütfen tecrübelerinizi paylaşın sampuan önerisi bekliyorum
Peki sadece sabun mu kullaniyosun saçına bana sabun kullanma ne yüzüne ne saçına dediler kuruttuğu için daha çok yağlandiriyor falan dediler doktorlar da şampuan öneriyor ama küçücük ve cok pahaliben bıttım sabunu kullanıyorumve kesınlıkle kestı yaglanmamı ama herkese ıyı gelırmı onu bılmıyorum bırde sacını kurutma kurutunca daha cabuk yaglanıyo
evet ben sadece bu sabunu kullanıyorum 2.5 lıra bısey zaten yanı memnun kalmazsan bı kaybın olmaz ayrıca saclarım belımde ve sampuanla asla taranmayan saclarım sabunlar acayıp kolay taranıyoPeki sadece sabun mu kullaniyosun saçına bana sabun kullanma ne yüzüne ne saçına dediler kuruttuğu için daha çok yağlandiriyor falan dediler doktorlar da şampuan öneriyor ama küçücük ve cok pahali
evet ben sadece bu sabunu kullanıyorum 2.5 lıra bısey zaten yanı memnun kalmazsan bı kaybın olmaz ayrıca saclarım belımde ve sampuanla asla taranmayan saclarım sabunlar acayıp kolay taranıyo
sen bılırsın sen sordun ben tavsıye verdımya şampuanm bitince denemek isterim ama inşallah ters etki yapmaz bende
Canım bu çam terebentini biraz koysam faydası olur mu sence sen ne kadar koymuştunbenim de saçlarım yağlı ama bazı çareler buldum kendimce arada onları deniyorum :)
öncelikle banyo yapıp yatarsam saçlarım hiç yıkanmamış gibi oluyor, o nedenle banyo yapınca ya kendi kendine kurumasını bekliyorum ya da kurutuyorum
bir de pantene aqua light serisi saç maskem var, onu kullandığımda da daha az yağlanıyor gibi saçım
bir de şampuanıma çam terebenti yağı dökmüştüm o saçımı çok kuruttu, çok aşırı derecede kuruttu ben de bıraktım.
deneyimlerim bu kadar :)
Canım bu çam terebentini biraz koysam faydası olur mu sence sen ne kadar koymuştun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?