• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Yağlı saçlara çözüm önerisi

Iyi geceler bayanlar. Bu saçlar beni öldürdü ince telli ve cok az saçım var ve aşırı yağlı önceden bu kadar değildi saçıma kına yaktım iyi gelir diye ama ne dökülmesi durdu ne Yağlanması aksine yağlanma arttı gece yıkıyor kurutma yatıyorum sabah yağ banyosu yapmış gibi oluyor bezdim artık lütfen tecrübelerinizi paylaşın sampuan önerisi bekliyorum
Canım ersağ kremsiz şampuan düzenli kullanıldığında (1-2 hafta) yağlanma konusunda iyi geliyor. Biraz pahalı gibi geliyor insana ama inan alıp kullanmaya başladığında ne zaman aldığını unutacak kadar uzun süre kullanıyorsun ;)

Benim de derdim saclarim. Eskiden 3 gunde bir yikadigim saclarimi artik her gun yikiyorum. Sabah yikiyorum aksam yağı tepemden dokmusler gibi oluyo. Oyleki sacima elimi atinca ellerim yaglaniyor :KK57:
bütün onerileri okudum giovanni ve nude şampuani deniim bende bi bakalim. Gerci hic ümidim yok da neyse :110:

Back