Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç Kremleri Yağlı saçlara çözüm önerisi
- Konu Sahibi syma mltm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Eylül 2008
- 1.054
- 842
- 683
öncelikle doktora git hormon testi falan yapılsın,erkeklik hormonu artışı sanırım aşırı yağlanmaya sebeb oluyormuş.bende seboreik ekzama var mesela.bu hastalıkta yağlanmaya sebeb oluyor.ben yıllardır yağlanmama çare bulamadım.şeffaf renkteki,su gibi şampuanlar daha iyi geliyor yağlanmaya.gece saçımı yıkarsam örüyorum ozaman yağlanma azalıyor.perma yaptırın diyorlar ama saçımın yanmasından korktuğumdan yanaşmıyorum.cildimde yağlı.yüzümü hergün yıkamasam mahvolur mesela,ee saç derin de böyle işte
- 4 Şubat 2015
- 668
- 348
- 43
Kızlar ben çam terebentin döktüm 180 ml e 5 damla ama yine yağlandı biraz daha mı döksem
aa ewt bende onu diyecektim ben 700 ml 2 kapak katıtorum o zaman 180 ml yarım kapak felan oluyo sen biraz daha ekle en iyisi
- 15 Eylül 2013
- 361
- 236
- 73
- 34
400 mle 10 damla ekleniyo sampuanınn sulanmaması için. ama yetersiz geldiyse sampuanın sulanmasını önemsemiyorsan biraz daha ekleyebilirsinKızlar ben çam terebentin döktüm 180 ml e 5 damla ama yine yağlandı biraz daha mı döksem
- 27 Ağustos 2014
- 59
- 17
- 18
- 30
Her türlü şampuan kullandım valla en son bioblas kullandım anti sebum ama yine fayda yokCanım sen yağlı saçına yağ bakımı yaparsan iyice yağlanır aslında senin nemlendirici içerikli yağ içerikli ürünlerden uzak durman lazım.. Bitkisel ürünler kullan mesela nude şampuan giovanni şampuanlarını kullan.. Neler kullandın şimdiye kadar..?
Benim dediklerimide kullandın mı peki canımHer türlü şampuan kullandım valla en son bioblas kullandım anti sebum ama yine fayda yok
Benim saç yapım aşırı kuru giovanni ve nude şampuanı benim saçlarımı aşırı kuruttu.. Öyle umuyorum ki yağlı saç tipine uygun bu ürünler bence bir dene memnun kalıcağını düşünüyorum..Hayır hiç duymadım sen fayda gördün mü
- 27 Ağustos 2014
- 59
- 17
- 18
- 30
Inşallah inşallahBenim saç yapım aşırı kuru giovanni ve nude şampuanı benim saçlarımı aşırı kuruttu.. Öyle umuyorum ki yağlı saç tipine uygun bu ürünler bence bir dene memnun kalıcağını düşünüyorum..
Inşallah inşallah
- 23 Temmuz 2012
- 369
- 17
- 68
yağlı saçı sürekli yıkamak daha çok yağlandırır en azından evde olduğun günler yıkama saç biraz yağlı kalsın şampuan olarak organik şampuanlar yağlı saçlar için en ideal olanlar evet ama fiyatları gerçekten çok uçuk bazı organik şampuanların mesela bana hamadi'nin organik şampuan+bakım kremi hediye gelmişti bi kez kullandım ve saçlarımı 3 gün yıkamaya çıkarmıştım ama şampuan 85 lira maalesef bi daha alamadım nude ona göre daha uygun oda sülfat paraben içermiyor ama normal şampuanlara göre yine yüksek tabii ki watsonslarda 24-25 liraydı yanlış hatırlamıyorsam
Evet canim market sampuanlarina nazaran birazdaha pahali ama arada bi 10 tl gibi fark var zaten normal bi sampuan yuvarlak hesapla 10 tl degilmi ustune bi 10 daha koyup nude sampuan alinabilir ben aldigim donemde boyle dusunerek almistim :) diger organik sampuanlara nazaran cok daha uygun bence ve nude sampuani gozum kapali tavsiye ederim ama yagli sac tipi olanlara tabi :) benim cok kurudur saclarim uzun sure kullanimda matlasti cansizlasti birbirine dolandi saclarim kullanamadim.. Kokusu bile muhtesemdiryağlı saçı sürekli yıkamak daha çok yağlandırır en azından evde olduğun günler yıkama saç biraz yağlı kalsın şampuan olarak organik şampuanlar yağlı saçlar için en ideal olanlar evet ama fiyatları gerçekten çok uçuk bazı organik şampuanların mesela bana hamadi'nin organik şampuan+bakım kremi hediye gelmişti bi kez kullandım ve saçlarımı 3 gün yıkamaya çıkarmıştım ama şampuan 85 lira maalesef bi daha alamadım nude ona göre daha uygun oda sülfat paraben içermiyor ama normal şampuanlara göre yine yüksek tabii ki watsonslarda 24-25 liraydı yanlış hatırlamıyorsam
- 23 Temmuz 2012
- 369
- 17
- 68
Bende elimdeki şampuan bitsin denemek istiyorum nude şampuanı çünkü çok öven var ve kötüleyen yok denicek kadar az...yağlı saçlar çok iyi bakım istiyor çünküEvet canim market sampuanlarina nazaran birazdaha pahali ama arada bi 10 tl gibi fark var zaten normal bi sampuan yuvarlak hesapla 10 tl degilmi üstüne bi 10 daha koyup nude sampuan alinabilir ben aldigim donemde boyle dusunerek almistim :) diger organik sampuanlara nazaran cok daha uygun bence ve nude sampuani gozum kapali tavsiye ederim ama yagli sac tipi olanlara tabi :) benim cok kurudur saclarim uzun sure kullanimda matlasti cansizlasti birbirine dolandi saclarim kullanamadim.. Kokusu bile muhtesemdir
kimyasallar tıkalı saç derisini daha kötü yapıyorr :))
Aynen canimBende elimdeki şampuan bitsin denemek istiyorum nude şampuanı çünkü çok öven var ve kötüleyen yok denicek kadar az...yağlı saçlar çok iyi bakım istiyor çünkü
kimyasallar tıkalı saç derisini daha kötü yapıyorr :))