• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Yağlı saçlara çözüm önerisi

400 ml sampuana cam telebentinden 10 damla damlatmanız yeterli olucaktır daha fazlası sampuanı sulandırıyor ve sacının kurumasına neden oluyor

Çam Terebentin döktüm kızlar ilk defa kullanacam inşallah faydasını görürüm 180 ml şampuana 4 5 damla döktüm inşallah iyi gelir dua edin lütfen :110:

öncelikle doktora git hormon testi falan yapılsın,erkeklik hormonu artışı sanırım aşırı yağlanmaya sebeb oluyormuş.bende seboreik ekzama var mesela.bu hastalıkta yağlanmaya sebeb oluyor.ben yıllardır yağlanmama çare bulamadım.şeffaf renkteki,su gibi şampuanlar daha iyi geliyor yağlanmaya.gece saçımı yıkarsam örüyorum ozaman yağlanma azalıyor.perma yaptırın diyorlar ama saçımın yanmasından korktuğumdan yanaşmıyorum.cildimde yağlı.yüzümü hergün yıkamasam mahvolur mesela,ee saç derin de böyle işte

Hormon testleri normal aslında ama neden bu kadar yaşlanıyor anlamıyorum

Kızlar ben çam terebentin döktüm 180 ml e 5 damla ama yine yağlandı biraz daha mı döksem

Kızlar ben çam terebentin döktüm 180 ml e 5 damla ama yine yağlandı biraz daha mı döksem
400 mle 10 damla ekleniyo sampuanınn sulanmaması için. ama yetersiz geldiyse sampuanın sulanmasını önemsemiyorsan biraz daha ekleyebilirsin

saçım yine yağlandı yine yağlandı deli ediyo beni bi saç akşamına böyle yağlanır mı ya :(

Canım sen yağlı saçına yağ bakımı yaparsan iyice yağlanır aslında senin nemlendirici içerikli yağ içerikli ürünlerden uzak durman lazım.. Bitkisel ürünler kullan mesela nude şampuan giovanni şampuanlarını kullan.. Neler kullandın şimdiye kadar..?

Canım sen yağlı saçına yağ bakımı yaparsan iyice yağlanır aslında senin nemlendirici içerikli yağ içerikli ürünlerden uzak durman lazım.. Bitkisel ürünler kullan mesela nude şampuan giovanni şampuanlarını kullan.. Neler kullandın şimdiye kadar..?
Her türlü şampuan kullandım valla en son bioblas kullandım anti sebum ama yine fayda yok

Hayır hiç duymadım sen fayda gördün mü
Benim saç yapım aşırı kuru giovanni ve nude şampuanı benim saçlarımı aşırı kuruttu.. Öyle umuyorum ki yağlı saç tipine uygun bu ürünler bence bir dene memnun kalıcağını düşünüyorum.. ;)

Benim saç yapım aşırı kuru giovanni ve nude şampuanı benim saçlarımı aşırı kuruttu.. Öyle umuyorum ki yağlı saç tipine uygun bu ürünler bence bir dene memnun kalıcağını düşünüyorum.. :KK66:
Inşallah inşallah :KK54:

yağlı saçı sürekli yıkamak daha çok yağlandırır en azından evde olduğun günler yıkama saç biraz yağlı kalsın şampuan olarak organik şampuanlar yağlı saçlar için en ideal olanlar evet ama fiyatları gerçekten çok uçuk bazı organik şampuanların mesela bana hamadi'nin organik şampuan+bakım kremi hediye gelmişti bi kez kullandım ve saçlarımı 3 gün yıkamaya çıkarmıştım ama şampuan 85 lira maalesef bi daha alamadım nude ona göre daha uygun oda sülfat paraben içermiyor ama normal şampuanlara göre yine yüksek tabii ki watsonslarda 24-25 liraydı yanlış hatırlamıyorsam

yağlı saçı sürekli yıkamak daha çok yağlandırır en azından evde olduğun günler yıkama saç biraz yağlı kalsın şampuan olarak organik şampuanlar yağlı saçlar için en ideal olanlar evet ama fiyatları gerçekten çok uçuk bazı organik şampuanların mesela bana hamadi'nin organik şampuan+bakım kremi hediye gelmişti bi kez kullandım ve saçlarımı 3 gün yıkamaya çıkarmıştım ama şampuan 85 lira maalesef bi daha alamadım nude ona göre daha uygun oda sülfat paraben içermiyor ama normal şampuanlara göre yine yüksek tabii ki watsonslarda 24-25 liraydı yanlış hatırlamıyorsam
Evet canim market sampuanlarina nazaran birazdaha pahali ama arada bi 10 tl gibi fark var zaten normal bi sampuan yuvarlak hesapla 10 tl degilmi ustune bi 10 daha koyup nude sampuan alinabilir ben aldigim donemde boyle dusunerek almistim :) diger organik sampuanlara nazaran cok daha uygun bence ve nude sampuani gozum kapali tavsiye ederim ama yagli sac tipi olanlara tabi :) benim cok kurudur saclarim uzun sure kullanimda matlasti cansizlasti birbirine dolandi saclarim kullanamadim.. Kokusu bile muhtesemdir :KK66:

Evet canim market sampuanlarina nazaran birazdaha pahali ama arada bi 10 tl gibi fark var zaten normal bi sampuan yuvarlak hesapla 10 tl degilmi üstüne bi 10 daha koyup nude sampuan alinabilir ben aldigim donemde boyle dusunerek almistim :) diger organik sampuanlara nazaran cok daha uygun bence ve nude sampuani gozum kapali tavsiye ederim ama yagli sac tipi olanlara tabi :) benim cok kurudur saclarim uzun sure kullanimda matlasti cansizlasti birbirine dolandi saclarim kullanamadim.. Kokusu bile muhtesemdir :KK66:
Bende elimdeki şampuan bitsin denemek istiyorum nude şampuanı çünkü çok öven var ve kötüleyen yok denicek kadar az...yağlı saçlar çok iyi bakım istiyor çünkü
kimyasallar tıkalı saç derisini daha kötü yapıyorr :))

Bende elimdeki şampuan bitsin denemek istiyorum nude şampuanı çünkü çok öven var ve kötüleyen yok denicek kadar az...yağlı saçlar çok iyi bakım istiyor çünkü
kimyasallar tıkalı saç derisini daha kötü yapıyorr :))
Aynen canim:KK19:

Back
X