C
cpriolo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cpriolo
Ben bu siteyi gerçekten seviyorum, ne sorunum varsa çözüm yolu var diyebilirim...ama şu yağlı saçlar konusunda doğru düzgün pek birşey yapılmamış kızlarr, birkaç konu var ama üzerinde durulmamış yüzeysel kalmış gibi...bu yüzden yağlı saçlar hakkında herşey gibi bi konu açmak istedim...bir başlık altında toplamak daha uygun olur diye düşündüm...anlayacağınız üzere ben de bir yağlı saç maduruyum...saçlarım düz, seyrek bir de üzerine ince telli olunca çabucak yağlanıyor...eskiden gün aşırı yıkardım ama son birkaç aydır akşam yıkıyorm sabah kalktığımda kulaklarımın üstlerinde hafif de olsa yağlanma belirtisi oluyor...sinüzitim var bir de, kışın her gün yıkayınca hasta geziyorum sürekli...bitkisel formüllerin bazılarını denedim, elma sirkesi, limon, kil vs ama sonuç alamadım maalesef...açıkçası pahalı şampuanlara verecek param da yok, malum öğrenciyizz :) çözüm yolları arıyorum anlayacagınız :) bulduğum yolları bende işe yaramasa bile paylaşıcam sizinle, belki başkasına çözüm olur diye, siz de paylaşın kızlar lütfen :) :) yoksa sular benim yüzümden tükenecek :):)