Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende bugun bu pudradan aldım hiç kullanmadım bakalım nasıl olucak umarım memnun kalırım bu arada bana biraz az geldi gramajı 11 gr. çok gitmez sanırım:gitme:Shiseido Pureness Matifying Compact Oil Free Fondoten kullanmalısın..ben kullanıyorum cokda memnunum..
benim de cildim yağlı ve arada sivilce problemim oluyor kesinlikle estee lauder double wear üstüne tanımam =) pudra isterseniz de shiseido'nun pureness serisinin pudrası mükemmel hem de sivilceli ve yağlı ciltlere özel tedavi amaçlı.
ben de pureness kullanıyorum ama estee de almak istiyorum yoğun kapatıcı ve kalın diye duymuştum acaba sivilce yapar mı?
anaam yeni gördüm canım kusura bakma =) evet kalın biraz ama öyle çok maske gibi durmuyor bence ki ben beyaz tenliyim baya sırıtsa bende sırıtırdı onu incecik sürüp üstüne de pureness pudramı sürünce gayet güzel kapatıyor. ben memnunum yani baya da memnun olan insan var. bende sivilce yapmadı extra zaten biraz sivilce sorunum vardı ama cilde göre de değişir tabi yapar ya da yapmam bilmiyorum ama memnunum =)
canım teşekkürler bu arada hangi rengi uygun acaba bana ben beyaz tenli sayılırım renkleri koyu diyorlar bana 2 numarasını önerdıler ama koyu geldi biraz karar veremedım CADIARZU
kızlar bende bugun bu pudradan aldım hiç kullanmadım bakalım nasıl olucak umarım memnun kalırım bu arada bana biraz az geldi gramajı 11 gr. çok gitmez sanırım:gitme:
benim de cildim yağlı ve arada sivilce problemim oluyor kesinlikle estee lauder double wear üstüne tanımam =) pudra isterseniz de shiseido'nun pureness serisinin pudrası mükemmel hem de sivilceli ve yağlı ciltlere özel tedavi amaçlı.