Sivilceli Ciltler Yağlı Ciltlerin Sivilce ve Leke Problemleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bugun ıs arkadasım dıyorkı nazlı senın neden beyazladı. bılmıyorkı beyazlatıyor bu kremler

canım soyucu krem suruyorsun ya 3 gunden fazla olunca tahrıs olmuyormu yuzun

benımde 3 gundur butun cok kurudu.aksamları hematen suruyorum yaglı dıye.kabuk bagladı soyulmuyor kızlar sızce kese yapımmı
ben türk kahvesiyle suyu karıştırıp yüzüme sürdüm peeling adı altında, şimdi bi fondoten sürsem yine dökük dökük olur :/

dun akşam kahvelı plingi yaptım ama bıldıgın renk verdı o kabuklara cok korktum sabaha gecmıstı.kese yapsammı dıye dusunuyorum dus esnasında

ben türk kahvesiyle suyu karıştırıp yüzüme sürdüm peeling adı altında, şimdi bi fondoten sürsem yine dökük dökük olur :/
dun akşam kahvelı plingi yaptım ama bıldıgın renk verdı o kabuklara cok korktum sabaha gecmıstı.kese yapsammı dıye dusunuyorum dus esnasında

Pirinç unu, limon peelingi yapıyorum ben, eğer ki cildim çok kuruduysa içine biraz yoğurt koyuyorum. Sivilceler adet dönemin yakın çıkar sonrasına da lekesi kalır geçmez, Ahh bnde bulamadım çözümünü.
Acnelyse bnde kullanmıştım, çok aşırı sürmüştüm bi aara yüzüm tahriş olmuştu, gören sana ne oldu diyordu bende tüp patladı diyordum herkese inanıyordu inanılmayacak gibi değildi ki hep kıpkırmızıydı hemde ssoyuluyordu

Kırmızı degıller ama kalın kabuk seklındeler bende o kdr sey denıyorumkı yeter artık cıltte yoruldu.

ay aynen, sıkmasan da leke bırakıyor sivilceler anlamıyorum ya nası bişeymiş, Allahtan tek değilmişim. Rabbim baska dert vermesin ne yapalım

(clindoxyl + acnesly + 2 kutu azitro )14 gün oldu bu 3 luyu kullanalı baya fark var kızlar.ayrıca arada bebe pudrası ıle lımon akşamları gunduzlerı guneş koruyucu.ıyı suan bakalım regl donemım nasıl olucak.

aa belki alttaki sivilceler kendini dışarıya vurmuştur çünkü sivilce tedavilerinde de ilaç kullanıldğında ilk öyle oluyor

aa belki alttaki sivilceler kendini dışarıya vurmuştur çünkü sivilce tedavilerinde de ilaç kullanıldğında ilk öyle oluyor

ilaç tedavılerımde oldu canım.ben kıl maskesınden bassedıyorum.
suan cok sukur alttakıler cıktı ıyılestırıyorum 1 tane ufak aktıf sıvılcem var gerısı ızler ıste.

anladım canım,ben de akne problemini şiddetli yaşamıştım.roacutanla iyileştim.izler için de biraz zaman lazım,hala belli olanlar var.dermapen uygulaması yaptıryorum,faydasını gördüm

peki kızlar sabah uyanınca nemlendırıcı krem den sonramı guneş koruyucu surulur.sıralaması nedır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…