- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
canım soyucu krem suruyorsun ya 3 gunden fazla olunca tahrıs olmuyormu yuzunKizlar cilde peeling uygulamayın . Onceki etap sivilceleri kurutup lekeleri kabuk baglatmasi.
Ben her aksam pudra maskesini yapip gece yatarkende soyucu özelliği olan kremi kullaniyorum sabahta yuzumu jelle yikayincada biraz bepanten uyguluyorum . Fondoten uygulamiorm. Iyi hissetmek icin sadece rimel ve ruj kullanıyorum. Baya ise yariyor :)
ben türk kahvesiyle suyu karıştırıp yüzüme sürdüm peeling adı altında, şimdi bi fondoten sürsem yine dökük dökük olur :/benımde 3 gundur butun cok kurudu.aksamları hematen suruyorum yaglı dıye.kabuk bagladı soyulmuyor kızlar sızce kese yapımmı
dun akşam kahvelı plingi yaptım ama bıldıgın renk verdı o kabuklara cok korktum sabaha gecmıstı.kese yapsammı dıye dusunuyorum dus esnasındaben türk kahvesiyle suyu karıştırıp yüzüme sürdüm peeling adı altında, şimdi bi fondoten sürsem yine dökük dökük olur :/
Benm soyucu dedigim acneslyse gibi degil nemlendirici gibi ..canım soyucu krem suruyorsun ya 3 gunden fazla olunca tahrıs olmuyormu yuzun
Kırmızı degıller ama kalın kabuk seklındeler bende o kdr sey denıyorumkı yeter artık cıltte yoruldu.Pirinç unu, limon peelingi yapıyorum ben, eğer ki cildim çok kuruduysa içine biraz yoğurt koyuyorum. Sivilceler adet dönemin yakın çıkar sonrasına da lekesi kalır geçmez, Ahh bnde bulamadım çözümünü.
Acnelyse bnde kullanmıştım, çok aşırı sürmüştüm bi aara yüzüm tahriş olmuştu, gören sana ne oldu diyordubende tüp patladı diyordum herkese inanıyordu inanılmayacak gibi değildi ki hep kıpkırmızıydı hemde ssoyuluyordu
ay aynen, sıkmasan da leke bırakıyor sivilceler anlamıyorum ya nası bişeymiş, Allahtan tek değilmişim. Rabbim baska dert vermesin ne yapalımPirinç unu, limon peelingi yapıyorum ben, eğer ki cildim çok kuruduysa içine biraz yoğurt koyuyorum. Sivilceler adet dönemin yakın çıkar sonrasına da lekesi kalır geçmez, Ahh bnde bulamadım çözümünü.
Acnelyse bnde kullanmıştım, çok aşırı sürmüştüm bi aara yüzüm tahriş olmuştu, gören sana ne oldu diyordubende tüp patladı diyordum herkese inanıyordu inanılmayacak gibi değildi ki hep kıpkırmızıydı hemde ssoyuluyordu
amın canım.ay aynen, sıkmasan da leke bırakıyor sivilceler anlamıyorum ya nası bişeymiş, Allahtan tek değilmişim. Rabbim baska dert vermesin ne yapalım
aabelki alttaki sivilceler kendini dışarıya vurmuştur çünkü sivilce tedavilerinde de ilaç kullanıldğında ilk öyle oluyor
roacutanla ıstedım doktor gerek gormedı.ugras dur kremlerleanladım canım,ben de akne problemini şiddetli yaşamıştım.roacutanla iyileştim.izler için de biraz zaman lazım,hala belli olanlar var.dermapen uygulaması yaptıryorum,faydasını gördüm
ilaç biraz ağır ama sonuçları güzel,başka bi dr a da gidebilirsin belki o önerir..roacutanla ıstedım doktor gerek gormedı.ugras dur kremlerle