Sivilceli Ciltler Yağlı Ciltlerin Sivilce ve Leke Problemleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
evt ılklerde kasıntı yapıyor ama gecıyor bende.cıldım alıstı.
bepanten surebılırsın ardından
E birazdan gene yapim bari
Ya sende catlak varmi bnm bacaklarm belim catir catir catlior

acnelyseden limon suyuna kadar her şeyi denedim geçmiyor. zamanla geçiyorlar ki çoook zaman istiyor. sıkmasam da o kırmızılar zamanla çukur oluyor ya. bizde böyle bi imtihanda mıyız anlamadım valla.. nee çektm be

2 haftamdayım doktora gıttım en son azitro hap verdı 2 kutu dun bıttı.ayrıca krem, clindoxyl ama bende acnelyse vardı ıkısını donusumlu kullan dedı.2 aksamdır kullanmıyorum kremlerı cunku o yaglı cıldım beton gıbı oldu bepanten suruyorum nemlensın dıye.ama baya fark vr bende.ben gectıgımız haftalarda bu hap ıle clindoxyl baslamadan once aksamları bebe pudrası ıle lımon surdum cıldıme o ıse yaradı.evt yanma oluyo ama olsun dayanılmıcak degıller.bu hafta 1 kez yaptım cunku yuzum cok kurudu.

anladım, bepanthen mavi kutulu olan mı? merhem galiba bendeki onu ssürsem nemlendirici yerine

bende her ikiside mevcut ama krem yazan daha etkılı dıgerı losyon gıbı ben mecbur suruyorum yuzum beton gıbı bırde soyulmalar var
kutusu turuncu bendekinin de, peeling yaptıktan sonra sürücem nemlendirici olarak canım herhalde bi zararı dokunmaz, yada 50 faktörlük günes kremi daha mı iyi olur ki nemlendirici amaclı? hiç krem falan bişeym kalmadı valla almak lazım

Kizlar cilde peeling uygulamayın . Onceki etap sivilceleri kurutup lekeleri kabuk baglatmasi.
Ben her aksam pudra maskesini yapip gece yatarkende soyucu özelliği olan kremi kullaniyorum sabahta yuzumu jelle yikayincada biraz bepanten uyguluyorum . Fondoten uygulamiorm. Iyi hissetmek icin sadece rimel ve ruj kullanıyorum. Baya ise yariyor :)

benımde 3 gundur butun cok kurudu.aksamları hematen suruyorum yaglı dıye.kabuk bagladı soyulmuyor kızlar sızce kese yapımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…