- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evt ılklerde kasıntı yapıyor ama gecıyor bende.cıldım alıstı.E birazdan gene yapim bari
bepanten surebılırsın ardından
Ya sende catlak varmi bnm bacaklarm belim catir catir catlior
Catlaklara mi lekelere mi cnmBenzamychin bana cok ıyı geliyor
Ay valla depresyona girdm :/
Catlak icin degil sivilce ve lekeler icinCatlaklara mi lekelere mi cnm
Haha bendede var beyaz bi taneuzulme canım ya kafaya takmakla cozum olmuyor.benımde bu yıl ılk defa saclarımda aklarım cıktı. :)
Anladm tesekkr ederm :)Catlak icin degil sivilce ve lekeler icin
Haha bendede var beyaz bi tane
Beyazlari dert etme bi sac boyasina bakar . Cilt lekeleri catlaklar fenabenımde 1 dı 2 oldu 2 dı 3 oldu saymıyorum artık
acnelyseden limon suyuna kadar her şeyi denedim geçmiyor. zamanla geçiyorlar ki çoook zaman istiyor. sıkmasam da o kırmızılar zamanla çukur oluyor ya. bizde böyle bi imtihanda mıyız anlamadım valla.. nee çektm be
anladım, bepanthen mavi kutulu olan mı? merhem galiba bendeki onu ssürsem nemlendirici yerine2 haftamdayım doktora gıttım en son azitro hap verdı 2 kutu dun bıttı.ayrıca krem, clindoxyl ama bende acnelyse vardı ıkısını donusumlu kullan dedı.2 aksamdır kullanmıyorum kremlerı cunku o yaglı cıldım beton gıbı oldu bepanten suruyorum nemlensın dıye.ama baya fark vr bende.ben gectıgımız haftalarda bu hap ıle clindoxyl baslamadan once aksamları bebe pudrası ıle lımon surdum cıldıme o ıse yaradı.evt yanma oluyo ama olsun dayanılmıcak degıller.bu hafta 1 kez yaptım cunku yuzum cok kurudu.
bende her ikiside mevcut ama krem yazan daha etkılı dıgerı losyon gıbı ben mecbur suruyorum yuzum beton gıbı bırde soyulmalar varanladım, bepanthen mavi kutulu olan mı? merhem galiba bendeki onu ssürsem nemlendirici yerine
kutusu turuncu bendekinin de, peeling yaptıktan sonra sürücem nemlendirici olarak canım herhalde bi zararı dokunmaz, yada 50 faktörlük günes kremi daha mı iyi olur ki nemlendirici amaclı? hiç krem falan bişeym kalmadı valla almak lazımbende her ikiside mevcut ama krem yazan daha etkılı dıgerı losyon gıbı ben mecbur suruyorum yuzum beton gıbı bırde soyulmalar var
kutusu turuncu bendekinin de, peeling yaptıktan sonra sürücem nemlendirici olarak canım herhalde bi zararı dokunmaz, yada 50 faktörlük günes kremi daha mı iyi olur ki nemlendirici amaclı? hiç krem falan bişeym kalmadı valla almak lazım