Cilt Bakımı Ürünleri yağlı ciltlere uygun en hafif nemlendiriciler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Loreal pure zone kullanıyorum çok memnunum cildimi hem nemlendiriyo hemde parlatmıyo mat bir görünüm oluşuyor, ama değiştirmeyi düşünsem clinic'i deniycem

çok doğru demişsin canım ben de kullanıyorum gayet hafif bir nemlendirici direk emiliyo yağlandırmıyo böle su gibi sanki ve çok güzel kokuyo boshayallersmile ama Cire Aseptine De iyi yılların kremi yani tüm vucut için her cilt tipi için ama gene de Loreal kadar hafif değil ama ben yerlii bir marka kullanmak istiyorum o yüzden bi daha ki sefere Dermokil alıcam ki zaten kilin her cilt içn besleyici bişey olduğu ortada... zemuszemus bi de Garnier'in vardı 40 ml'lik ama ondan memnun kalmadım... :umursamaz: inş yardımcı olabilmişidr.aklinialirimsmile

Garnier saf&temiz ürünleri nemlendiricisi dahil tamamıyla. şimdilerde de anti-spot diye sivilce önleyicisini denemekteyim tavisye etmek için henüz erken =)
yanlız tonik yerine gül suyu öneririm.yıpratmadan arındırıyor.

canım gül suyu gözenekleri açıyo dikkat edin derim.benim gözenek adına hiç bişryim yoktu ama şuan gül suyu sayesinde başka ürünlerle telafi yapmak zorunda kalıyorum.cildi yağlı olanlar kullanmasın!!!:1no2:sengözlerimebaksanab

X