• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Yağlı ciltlere günlük temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

iremy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
12
0
36
İzmir
merhaba arkadaşalr yağlı cildimden bıktım artık gül suyu falan herşey denedm ne yaparsam yapayım 1 saat sonra yine yağlanıyor. yol mu yağdan tamamen kurtulup normal bir cilde sahip olmanın formülü?

yok artik bnmde cildim cok yagli ama hicdHA senn gibi düsünmedim sükür et bence sagligin yerinde ilk önce hem herkes kupkuru cildden bikip yagli bi cilt ister yagli cild yagli sacin kendine faydasi oldugu gibi onunda var bende gülsuyuyla siliyorum ama yagi gitsin felan die deil hem o islemi görmes cildimin ihtiyaci ni gidermek icin kullaniyoruj

tabiki de sağlığım için şükrediyorum ama yağlı bir yüzle dolaşmakta hoş olmasa gerek makyaj bile akıyor. sabah yzümü sabunsuz yıkayamıyorum. sadece istediğim ferah temiz bir cilt bu da cilt sağlığı ve görsel olarak olması gerekn bence.

tabiki de sağlığım için şükrediyorum ama yağlı bir yüzle dolaşmakta hoş olmasa gerek makyaj bile akıyor. sabah yzümü sabunsuz yıkayamıyorum. sadece istediğim ferah temiz bir cilt bu da cilt sağlığı ve görsel olarak olması gerekn bence.

canım bu vücudunla ilgili bişey ama yinede bazı ürünleri kullanmanda fayda ver benm kullandığm ürünler bnlar memnunum bnce etkili
$MbImage300[1].webp$4a27ae59331595e3055b5e818cc320d5[1].webp

canımm teşekkür edrim isimlerini alabilir mym? resim küçük okunmuyor. bunlar tonik mi canım?

yok mu yardımcı olacak arkadaşalr. yağlı ciltler günlük temizliğini nasıl yapıyor. önerileriniz yok mu?

canımm teşekkür edrim isimlerini alabilir mym? resim küçük okunmuyor. bunlar tonik mi canım?

biri temizleme jeli canım dieri tonik. jelle yüzünü temizliosun gözenekler temizlendkten sonra tekrar yağlanmasın die tonikle sıkılaştırcaksın. ismi garnier saf ve temiz

yağlı cilde sahip olmak avantajlı aslında:) Yaglı ciltler daha geç yuzunde kırışıklar olurmuş dıye duymuştum ne kadar dogru bilemicem :) clarıns urunlerını kullanıyorum yuz yıkama jeli tonik ve serum memnunum fıyatlarıda cok ucuk degil.

yağlı ciltler akneye çok meyilli maalesef ki:( benimde cildim yağlı ve akneli olduğundan dolayı clean clears advantage sivilce önleyici günlük yüz temizleme jelini kullanıyorum $0007059_1000.webp

merhaba arkadaşalr yağlı cildimden bıktım artık gül suyu falan herşey denedm ne yaparsam yapayım 1 saat sonra yine yağlanıyor. yol mu yağdan tamamen kurtulup normal bir cilde sahip olmanın formülü?

yağlı cildin doktora gidilmedikçe bir çözümü yoktur canım, doktora gidersen duyduğuma göre yağlılığı gideren ilaçlar veriyorlar. ama gitmek istemiyorsan pudra kullanabilirsin, renksiz pudralar da var çok azı bile yağlı görünümü yok ediyor ama renk vermiyor, tamamen doğal duruyor. hiç olmadı cildindeki yağı gün içinde bir mendille hafifçe almayı dene, o da parlaklığı azaltır. yağlı ciltler için matlaştırıcı makyaj bazları var, onları yağlanan bölgelere çok az uyguladığın zaman tamamen matlaştırır. üstüne makyaj yap, ya da yapma tüm gün mat durursun :)

bebe pudrasını bolca kulanarak hergun deneyebılıshn

Benim de T bölgem yaglaniyor. Bu sene Nivea Visage Pure & Natural Tonik ve yine ayni markadan Temizleme sütü kullaniyorum ikiside cok iyi geliyor bana :nazar: Sen cok asiri yaglaniyor diyorsun belkide sana öyle geliyordur ama dedigin gibi gecekten asiri yaglaniyorsa yerinde olsam cilt doktoruna giderim....

ğer sivilce leke sorunun varsa yeşil yoksa beyaz kil kullan aktardan toz halinde al kili 2 çorba kaşığı kili cam kaseye koy içine 1 çay kaşığı kayısı yağı yada çekirdeği yağı koy ardından 1.5 çorba kaşığıgül suyu biraz karştır sonra 1 çay kaşığı limon suyu ekle karştır 1 saat beklesin sen bu arada buhar banyosu yap 10-15 dk sonra yıka yüzünü kurula maskeyi sür kuruma süresine göre 20-30 dk beket bu mske varken sakın gülme konuşma çatlaya bilir sonra ılık su ile yıka bephanten krem sür yat bu maskeyi cildin kuru ise 1 yağlı ise 2 kere yap haftada yatmadan 1-2 saaat önce yap beklemede yarım saat de bekleyebilir

garnier saf&temizle maske yapıyorum hergün ama çok iyi geldiği söylenemez.daha iyi bir çözüm varsa ben de yapıyım.

Ben yves rocher'nin temizleyicisini ve nemlendiricilerini kullanıyorum. Matlaştırıcı nemlendiricisini gündüz, yağı dengeleyici olanı gece kullanıyorum. Faydası oluyor baya, parlama azalıyor. Bundan önce de badem sütü ile cildimi temizleyip yine nemlendirmek için az birşey badem sütü sürüyordum. O da çok iyi geliyordu fakat siyah nokta problemim oluyordu bu defa. Ben badem sütünü kimse söylesem çok memnun kaldı. Belki tekrar ona dönerim, siyah nokta için ayrı bir çözüm denerim :)

ısırgan sabunuyla cildimi yıkıyorum sabah-akşam. lavanta suyu ve sirke karışımını tonik olarak t bölgeme uyguluyorum.çünkü sadece orası yağlı ve bunları uygulamaya başladığımdan beri cildim eskisi gibi yağlanmıyor,uzun süre normal kalıyor. sonra da nemlendirici sürüyorum tamamdır.cildim baya düzeldi.
önceden garnier'ın toniğini kullanıyordum o daha beter yağlandırıyordu çünkü bir anda bütün yağı aldığı için cilt hızla yeniden yağ üretiyordu.zaten alkol içermesi sebebiyle de ciltte kullanılması bence sakıncalı bu tarz ürünlerin..

garnier saf ve temiz kullanıyorum 3ü 1 aradasını. gülsuyuylada siliyorum yüzümü. sebamedinde güneş kremiyle göz kremini kullanıyorum. memnunum ama bitince deep cleanıda denicem. belki daha ilerde daha profesyonel ürünlere yönelirim. şimdilik servet harcamak istemiyorum ürünlerin hiçbirisi mucize yaratmıyor. eskiden roc ve monteil kullanırdım garnier benim cildime onlardan çok daha iyi geldi ve çok daha ucuz

Back
X