Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Yağlı cilt için fondöten önerisi olan ?

renk seçeneği hakkında benim hiçbi fikrim yok malesef:26: aldığınız yerdemi yok, yoksa bu serinin mi seçeneği yok ? çok tutulan bi ürün belki seçeneklerimizi artırırlar :KK1:

Maalesef serinin seçeneği yok, flormar standından almıştım :KK43: benim ki en açık tonu olan M301 soft beige, çok beyaz değilimdir ama o bile koyu geldi. Şaşırdım doğrusu... aldığım gibi duruyo, kullanamıcam sanırım yada 1 ton açık renk pudrayla üzerinden geçsem nasıl olur acaba?

bende M301 kullanıyorum, benim tenimle birebir örtüştü, hafif buğdayımsı bi tenim var. bencede pudrayla dengeleyebilirsiniz rengini, kapatıcılık süper çünkü ziyan olmasın :KK52:

Ya kızlar benim cildim çok yağlı.amway'in bi sabunu var yüzümü onunla yıkadıktan 1yada 2 saat sonra tekrar yağlanıyor önereceğiniz bişey var mı? bide cildi yumuşatan sabun,peeling,vb..?

Canım cildininin yağına yosun sabunu iyi gelir bende bayağı bir işe yaradı..Jel şeklinde istersen Acnecinamidenin yıkama jelini öneririm.

Ayrıca Loreal,flormar,max factor hepsini kullandım ama en iyisini arıyorsan Estee lauder al..Yağı onun kadar emen ve dayanan başka fondöten yok.Dior forever nr30 kullandım o da iyiydi ama Estee kadar dayanmadı..

Zaten Estee Dior kullanan biri flormarın lorealin yüzüne bile bakmaz artık :KK76:

Ama bu yaz Max Factor Cream puff kullandım o da çok iyiydi.. Hatta bence Fondöteni Lasting den çok daha iyi..

Loreal True match kullanıyorum ondan önce max factor kullanıyorum şimdi yüzümün nefes aldığını hissediyorum resmen mutlaka daha iyisi vardır ama yağlı ciltler icin uygun fiyata loreal derim:KK66:

Cildim yağlı. yeni bi fondöten aldım çıkarınca yüzüm kızarıyor beyaz tenliyim ve gözeneklerim var. mat gösterebilecek teni benim gibi olanların önerisini bekliyorum :KK43:

canım benim de aynı sorun var :) beyaz tenliyim, hafif bir kızarıklık çok göze çarpıyor :/ Kesinlikle yıllardır kullandığım ve vazgeçmediğim "Maybelline Affinitone" :) Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Teninle adeta bütünleşiyor. Mükemmel ! varsa sorularını cevaplayabilirim :KK66:

Kizlar yaklasik iki aydir akne tedavisi goruyorum ve bu kadar ugrastiktan cildimi duzelttikten sonra karar verdim iyi bir urun almaya daha once max factor ve maybelline kullandim max factorde hicbir sorun yasamadim ama cildimle ilgili butun sikintilari affiitone maybelline fondoten yapti. Neyse uzatmiyim yagsiz su bazli dogal icerikli mat bitisli kaliciligi iyi orta kapaticilikta bir fondoten arayisina girdim mac e gittim tam aradigim ozellikte bir urun bulsamda kokusu beni cok rahatsiz etti sonra sephora dan nars sheer matte fondoteni satin aldim harika bir fondoten herkese tavsiye ediyorum mat bir bitisi ve cok dogal durusu var ustune pudra surmeden 6-7 saat parlamadan gezdim fiyati 105 lira ama her kurusuna deger sonucta kendini kanitlamis bir marka benim gibi yagli ciltler yagsiz fondoten kullanmali bilginize :)

mac studio fix fluid. aynen senin gibi yaglı karma arası bir cilde sahibim ve pırıl pırıl parlarım malesef. ama çok çok memnunum flormarın da fondötenlerini kullanırdım ama kalıp gibi ve pütür pütür olurdu studio ffix fluid kaliteli ve doğal görünen belli belirsiz bir fondöten. daha uygunsa günlük kullandığım cecile matte foundation bu fondötenin görüntüsü de doğal ve çok güzel, flormar'ı oldum olası sevmemeişimdir tavsiye etmem..

Flormar gercekten cok kotu yuzde kalip gibi duruyo eskiden avonun fondotenlerini kullanirdim uygun fiyatli oldugu icin ama onlarinda kapaticiligi ii degil benim cildimde yagli simdi loreal true match kullaniyom oldukca memnunum

X