Yağlı Boya Çalışmalarım

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
Herkese merhaba. Ben MEB'de çalışıyorum, öğretmenim kızlar. Üniversitedeyken heykel yapıyordum. Geçen yıldan bu yana yağlı boya yapmaya başladım. Halk eğitimin kursuna gidiyorum :)Tabii kopya çalışmaları ile başladım işe... 3. resmim Marc Chagall'ın Birthday çalışmasına hala devam ediyorum

Bence çok güzel olmuşlar, Frida Kahlo'nunkine bayıldım. çok güzel tabloları var. Kendi eserlerinizi de görürüz İnşallah:)

Bence çok güzel olmuşlar, Frida Kahlo'nunkine bayıldım. çok güzel tabloları var. Kendi eserlerinizi de görürüz İnşallah:)

Çok teşekkür ederim Ustalaştıkça kendi eserlerimi de oluşturmayı düşünüyorum. En azından kolaj çalışması için kafamda bi şeyler var şu an

Bayadır koymadım yaptıklarımı :) Marc Chagall'ın Birthday tablosu ve Munch'un The Scream'i bitti :) Şimdilerde Hikmet Çetinkaya'nın gelincikleri üzerine çalışıyorum...

aaa bu şizofren ressamın tablosu
hala saklıyorum sanırım o gazete güpurunu

çalışmalarınız muhteşem tebrik ederim,kk da bu bölümü yeni keşfettim :) ben de nacizane kendi çalışmalarımı ekliyeyim :)
çalışmalarınızın devamını dilerim...sevgiler

uzun süredir resim yapamadım. il dışına tayin taşınma derken... şimdilerde yeni bir kursa yazılma peşindeyim. yazılamazsam da evde yaparım artık...

sözleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…