• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağlı Boya Çalışmalarım

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
Herkese merhaba. Ben MEB'de çalışıyorum, öğretmenim kızlar. Üniversitedeyken heykel yapıyordum. Geçen yıldan bu yana yağlı boya yapmaya başladım. Halk eğitimin kursuna gidiyorum :)Tabii kopya çalışmaları ile başladım işe... 3. resmim Marc Chagall'ın Birthday çalışmasına hala devam ediyorum :23:

$3- Marc Chagall- Birthday.jpg $1- Eugene Delacroix- Mezarlıktaki Yetim Kız.jpg $2- Frida Kahlo- Two Frida.jpg

Bence çok güzel olmuşlar, Frida Kahlo'nunkine bayıldım. çok güzel tabloları var. Kendi eserlerinizi de görürüz İnşallah:)

Bence çok güzel olmuşlar, Frida Kahlo'nunkine bayıldım. çok güzel tabloları var. Kendi eserlerinizi de görürüz İnşallah:)

Çok teşekkür ederim :16: Ustalaştıkça kendi eserlerimi de oluşturmayı düşünüyorum. En azından kolaj çalışması için kafamda bi şeyler var şu an :10:

Bayadır koymadım yaptıklarımı :) Marc Chagall'ın Birthday tablosu ve Munch'un The Scream'i bitti :) Şimdilerde Hikmet Çetinkaya'nın gelincikleri üzerine çalışıyorum...

$402603_10151314837696331_41384999_n.jpg $578435_10151282543451331_340599694_n.jpg

aaa bu şizofren ressamın tablosu :52:
hala saklıyorum sanırım o gazete güpurunu :9:

çalışmalarınız muhteşem tebrik ederim,kk da bu bölümü yeni keşfettim :) ben de nacizane kendi çalışmalarımı ekliyeyim :)
çalışmalarınızın devamını dilerim...sevgiler

uzun süredir resim yapamadım. il dışına tayin taşınma derken... şimdilerde yeni bir kursa yazılma peşindeyim. yazılamazsam da evde yaparım artık...

sözleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar :)

Back