SEPTEMBER LOVE eylül gelini Kayıtlı Üye 6 Eylül 2008 8.251 4.994 16 Haziran 2009 Konu Sahibi SEPTEMBER LOVE #1 kıslar yardım edın neler yapabılırım nasıl kurler hangı sampuanlar :çok üzgünüm:
Dreaming_Water Hayatımın SeN Gerçeği Kayıtlı Üye 4 Nisan 2009 441 2 16 Haziran 2009 Konu Sahibi SEPTEMBER LOVE #2 şampuanın içine bal ve çam terebentin badem yağı vs koy bunlar saçı besler ve yağ dengesini sağlar birde yağ dengeleyici bi şampuan alırsan 3 günden önce yağlanmaz saçın çok yıkıyorsan dengesini bozduğun için daha çabuk yağlanır canım
şampuanın içine bal ve çam terebentin badem yağı vs koy bunlar saçı besler ve yağ dengesini sağlar birde yağ dengeleyici bi şampuan alırsan 3 günden önce yağlanmaz saçın çok yıkıyorsan dengesini bozduğun için daha çabuk yağlanır canım
SEPTEMBER LOVE eylül gelini Kayıtlı Üye 6 Eylül 2008 8.251 4.994 17 Haziran 2009 Konu Sahibi SEPTEMBER LOVE #3 evet canım hergun yıkıyorum duzlestırıcı kullanıyorum hemen yaglanıyor mecbur kalıyorum dun camterebentını kattım sampuanna
evet canım hergun yıkıyorum duzlestırıcı kullanıyorum hemen yaglanıyor mecbur kalıyorum dun camterebentını kattım sampuanna