• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Yağız paşamın odası :))

maşallah çok güzel olmuş tam paşa odası allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallahh

cok gusel olmuş sibelcım oglusumun adasının odası...maşallahh.:nazar::nazar:.gusel gusel uyusun içinde annsiii....sen bu pasayı denızcı yapcan bellııııı.....:emir_bebek:

canm paşamız güle güle kullansın odasını çokk şeker olmuş yaaa:))

çok çok çokkkkk güsel cnm yaaa ben bunuda görmedim ama neden görmedim diye düşünüyordumki aklıma geldi ben hastanede yatıyordum yawwwww maşşallah güle güle büyüsün içinde

çok şirin olmuş allah huzurla sağlıklı bi şekilde büyümesini nasip etsin inşallah

çok güzel canımm güle güle kullansın inş. yağızımız:nazar: darısı bizlerin başına artıkk:Saruboceq:

Oy oy oy kurban olsun teyzesi Yağız Paşamı verene. Çok güzel olmuş Sibel'im. :nazar: Allah güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah oğluşumaaaa a.s.

ayy canım yaaa şu yatışına bak dudaklarına bak allah bagışlasın çook tatlı benim canım oğlumda bir gelse hayırlısıyla 7 haftamız kaldı daha,,

canım çok güzel olmuş gerçekten sağlıkla büyüsün inşallah o odada. bu arada deniz teması süpermiş. inşallah allah nasip ederde benim de bir oğlum olursa ilk bakıcağım takımlar arasına aldım. öpüyorum çok

Back