Yağ ölçümü yapan baskül önerisi

aysesinemk

sakin
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
1.443
1
yağ kas vs ölçümü yapan baskül konusunda tavsiyesi olan var mı? eve bir tane almak istiyorum fakat kimisi çok pahalı kimisi diğer basküllerle aynı fiyatta ama ne kadar doğru olur sonuçları onu bilmiyorum

bana da tefal güvenililir gibi geliyor çünkü 180 tl o kadr paraya değmeli
ama daha ucuz ve yine de aynı güvenilirlikte bişeyler var mıdır?

fakir terro yağ su kas analizi yapan tartı war.. çılgınalşveriş sitesnde 80 tl civarydı.. fakir de iyi marka hem..ben onu almayı düşünüorm.

ben 2 hafta önce bimden aldım 22 tlye,cam çok şık ve yağ su ölçüyo.kilonda zayıf mısı normal misin onu ölçüyo vs.güzel ya.

Ben de 3-4 ay önce Fakir Terro Vücut Analiz baskülü almıştım aşağıda özellikleri yazıyor ve gayet memnunum.Hem tasarımı cam ve çok zarif duruyor hem de fonksiyonu ve özellikleri çok kapsamlı sana tavsiyem hazır almışken yağ ve su ölçümüne ek olarak kas ve kemik ölçümü de olsun çünkü özellikle vücuttaki kas oranı çok önemli.Özellikle spor yapıyorsan ya da kilo kaybı yaşıyorsan bunun kastan mı yoksa yağdan mı gittiği çok önemli sağlığın için.Çünkü verilen kilonun kalıcı ve sağlıklı olmasını istiyorsan yağ tabakasından vermelisin hani 4 haftada 5-6 kilo verip sonra 7-8 kilo geri alanlar var ya onların hepsi sağlıksız ve düzensiz bir programı benimsediği için hep kaslarını güçsüzleştirip hafiflediklerini zannediyorlar sonuç felaket oluyor.Kısacası bu üründen ben çok memnunum fiyatına gelirsek ben 50-60 TL arası bir fiyata almıştım hatırladığım kadarıyla hatta internette 75TL idi ben ucuzunu bulduğum için mutlu olmuştum.Bu arada 2yıl garantili...

VÜCUT YAĞ, SU, KAS, KEMİK VE KALORİ ANALİZİ
DÖRT AYRI YÜKSEK DUYARLI HASSAS ÖLÇÜM SENSÖRÜ
180 Kg KAPASİTE
8mm KALINLIĞINDA CAM YÜZEY
12 FARKLI KULLANICI İÇİN HAFIZA
90x50mm MAVİ IŞIKLI LCD EKRAN
100 g, %0.1 VÜCUT YAĞI VE VÜCUT SUYU HASSASİYETİ
KG/LB SEÇENEĞİ

Benim gittiğim spor klubunde var bişey, markası ne bilmiyorum ama yağ, kas, su oranına bakılıyor. Böle yanlarında ip var ayakta elleriniz yanda tutuyorsunuz, makineye doğum tarihinizi ve boyunuzu giriyorlar. Ondan sonra 5 dk sonra sonuçları veriyor..

rozelinda bahsettıgın tartı TANITA.
cok cesıtlerı var ama ıyı bır tane almak ıstıyorsan, 1000kusur lıra vermen gerekıyor.
ben kullanıyorum, yuzme egıtmenıyım. ısım geregı de lazım. ama
arkadasların istedıgı ev tıpı ve daha uygun olması.
(tanıta ısteyenler fınspor getırtıyor...)

arzum ve voti'in fiyatları daha uygun ama ben kesinlikle tavsıye etmiyorum hassas değiller.
bu nedenle parana kıyıp iyilerinden almak zarar ettirmeyecektir.

bugün büroteknikten omron bf511 vücut analiz baskülü sipariş verdim.medikal sektörde kullanılıyormuş.kullananlar memnun olmuş.yorumlardan yola çıkarak havale ile 177 liraya aldım .ayrıntıları ürün gelince size aktaracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…