- Konu Sahibi incitanemtuana
-
senağlama senağlama senağlama senağlama canım benim yemin ediyorum ben unutmuştum bu günü.çok teşekür ederim unutmadığın için ve bana hatırlattığın için:kedi:..seni çokkkkkkkkkk seviyorum,iyiki varsınnnnnnnnsenağlama opuyorumnanaktan çok mutlu oldum çokkkkkkkkkkkkkkk:teytey: :teytey: hihoyyyt sositososito :dance:
kızlar ya çok mutlu oldum.bu gün evliliğimiz 7.yılına girdi tatlı,tatsız çok günüm oldu.ama hep bir eksiğimiz vardı bebişimiz.mafoldumbendaha ilk evlendiğimiz gün dün gibi ama koskoca 7 yıl geçti üstünden.ama ne gelen var ne giden,herkesin acıyarak bakması bebek niye olmuyor demesinden yoruldum artık.senağlamaher geçen sene beni daha çok korkutuyor ya olmazsa diye.bu evlilik yıl dönümüde bebeksiz geçti.ümidimiz seneye işallah diyecem ama hayırlısı olsun.rabbim kimseyi bebeksizlikle sınamasın.içim acıyor hiç bişey elimden gelmiyor,hiç bişey yapamıyorum.tek yapabildiğim dua etmek işallah bir gün rabbim kabul eder.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.tattırsın anneliği hepimize.. her sevincin içinde bir acı oluyor mutlaka allah beterinden korusun..incitanem çok mutlu ettin beni allahta seni mutlu etsin,sanada sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin işallah..:Saruboceq:hepinize çok teşekür ederimopuyorumnanaktan :1rolleyes:
amin canım allah razı olsun..cnm allahın dediği olur
bence sen hiç kimseyi takma kim nederse desin güzelim
ama allahtan diliyorum en ksa zamada anne olursun cnm o güzel duyguyu sende tadarsın cnm allah isteyen herkese annelgı nasıp etsın amin
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ablam amin cümlemizin işallah..heeee heeeeee aynen benim avatardaki.kötükedihüsoEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım benim... opuyorumnanaktan
Daha uzun nice yıllara beraber olmanız dileğimle.. hihoyyyt
Herşey gönlünce olsun bitanem...:1hug:
Bu arada avatarın harika enişteyemi vuruyon öyle elinde kırbaç filan yerimseniben
bi tanem canımsın teşekür ederim.seninde işallah dilerim allahtan bebişin seninledir..canım benimm burdan da kutlayayımm ....evlilik yil dönümünüzü kutlarim
herşey gönlünce olsunn rabbim gönlüne göre versinnn....inşallah en yakın zaman da minik mucizen seninle olurr....
inşallah dilerim.en kısa zamanda özlem duyduğunuz bebeklere kavuşursunuz canım hiç üzülme :teselli: herşeyin bi zamanı vardır.allahım hayırlısını versin.senide eşinide sevindirsin eviniz şenlensin inşallah :ecrin_bebek::Saruboceq: :Saruboceq:
teşekürler canım.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanevlilik yıldönümünüzü kutlarım...
eşinizle sağlıklı,mutlu,huzurlu,ağız tadıyla nice yıllar dilerim...a.s.
ellerine sağlık süpper olmuş şimdi eşimede gösterdim teşekür etti.vallaha unutmuştum sabah neti açtım bide k.kya bakayım dedim baktımki süpriza.sdün bile aklımda değildi.kayınvalidem ameliyat oldu unuttum o koşuşturmacada..sen hatırlatmasaydın bu günde hatırlamazdım inan.unuturmuyum hic yabanim
seve seve yaptim
keske elimden daha fazlasi gelse inan
:jeyyar:demek sen unutduydun hatirlatmis oldum öylemi:jeyyar:
canimsin hakkediyosun
hersey gönlünce olsun insallah
ŞenizŞenizŞeniz
yabanim gülüm canim benim
herseyin hayirlisi bitanem
demekki sizin bebek ummadigin anda süpriz yapicak allahin izniyle
dualarimdasin tatlim
herseyin hayirlisi yine rabbimden
sen gelecegin anne adayisin
dilerimki bebisinin müjdelediginide birlikde kutlariz
dogusuna kadar birlikde yasariz
(AMIN)
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin canım sanada mutluluklar bir ömür boyuŞeniztebrik ederim evlilik yil dönümünüzü
nice yillara insallah
darisi biz yeni evlilerinde basina
hemşom canımmmm teşekür ederim darısı sana işallah..yabangülüm ablam ALLAH mutlu ve huzurlu nice yıllar nasip etsin
aminnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq: opuyorumnanaktanmutluluklar
inş allahım seni bebekle ödülendirirr amin
evlilik yıldönümün kutlu olsun canımopuyorumnanaktan
nice mutlu senelere inşallahŞeniz
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:şımardım ya teşekür ederim bi denemopuyorumnanaktanANammmmmmmmmmmmmmm evlilik yildonumuz kutlu olsun seker balim, daha nice senelere insallah, bi de bu yuvaya rabbim bebeler nasip etsin insallah hayirlisi ile, Aminnnnnnnnnnnnnn .
aman aman canım,bitanem yabangülüm'ün evlilik yıldönümüymüş.canım ya ömür boyu,dizi dizi bebişlerle umutla neşeyle huzurla geçecek bir ömür diliyorum.herşey dilediğim gibi geçsin.dualarım seninle bunu biliyosun dimi canım.sevgilerimle...opuyorumnanaktan
yabangülüm
canim benim
hersey gönlünüzce olsun insallah
evlilik yil dönümünüzü kutlarim
gözlerinizden ask
kalplerinizden sevgi
hic ama hic eksik olmasin
dilerimki en kisa zamanda meleginizde kendini müjdeler
ve mutlulugunuza mutluluk katar
dualarimdasin
umarim süprizim hosuna gider
can dostum benim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nice senelere sağlıkla mutlulukla bebişle inş. :ecrin_bebek:
nice nice yıldönümlerine inşallah yabangülüm
rabbim yuvandaki huzur sağlığı ve mutluluğu daim etsin inşallah:1hug:
incim sen bir harikasın canım sayende arkadaşlarımızdan haberimiz oluyoropuyorumnanaktan
ellerine sağlık ne güzel kartlar yapmışsın benim için.çok sevindim ya ne güzel arkadaşlarım varmış benimalkisalkisalkis alkisalkisalkis iyiki varsınız..seni sefiyomm:asigim: :asigim: :asigim: opuyorumnanaktan[/QUOTE]:1hug: opuyorumnanaktan zemuszemus zuzum incitanem sen var ya sen harikasın.meleksin valla bak laf olsun diye değil gerçekten de öylesin.hayranım sana tüm güzel haberleri senden duyuyoruz burada.mükemmelsin.yüreğine,emeğine ,ellerine sağlık bitanem.iyiki varsın.opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?