YABANGÜLÜM evlilik yil dönümünüz kutlu olsun

unuturmuyum hic yabanim
seve seve yaptim
keske elimden daha fazlasi gelse inan
:jeyyar:demek sen unutduydun hatirlatmis oldum öylemi:jeyyar:
canimsin hakkediyosun
hersey gönlünce olsun insallah
ŞenizŞenizŞeniz

yabanim gülüm canim benim
herseyin hayirlisi bitanem
demekki sizin bebek ummadigin anda süpriz yapicak allahin izniyle
dualarimdasin tatlim
herseyin hayirlisi yine rabbimden
sen gelecegin anne adayisin
dilerimki bebisinin müjdelediginide birlikde kutlariz
dogusuna kadar birlikde yasariz
(AMIN)
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım allah razı olsun..
ablam amin cümlemizin işallah..heeee heeeeee aynen benim avatardaki.kötükedihüso
canım benimm burdan da kutlayayımm ....evlilik yil dönümünüzü kutlarim
herşey gönlünce olsunn rabbim gönlüne göre versinnn....inşallah en yakın zaman da minik mucizen seninle olurr....
bi tanem canımsın teşekür ederim.seninde işallah dilerim allahtan bebişin seninledir..

amin işallah dua edin...opuyorumnanaktan

evlilik yıldönümünüzü kutlarım...
eşinizle sağlıklı,mutlu,huzurlu,ağız tadıyla nice yıllar dilerim...
a.s.
teşekürler canım.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
unuturmuyum hic yabanim
seve seve yaptim
keske elimden daha fazlasi gelse inan
:jeyyar:demek sen unutduydun hatirlatmis oldum öylemi:jeyyar:
canimsin hakkediyosun
hersey gönlünce olsun insallah
ŞenizŞenizŞeniz
ellerine sağlık süpper olmuş şimdi eşimede gösterdim teşekür etti.vallaha unutmuştum sabah neti açtım bide k.kya bakayım dedim baktımki süpriza.sdün bile aklımda değildi.kayınvalidem ameliyat oldu unuttum o koşuşturmacada..sen hatırlatmasaydın bu günde hatırlamazdım inan.

işallah canım bekliyoruz dört gözle elbet bir gün bulur annesini..işallah beraber kutlarız seninkiyle seninde en kısa zamanda hamiş haberini alırız.aynı ayın annesi oluruz..:Saruboceq:

evlilik yıldönümün kutlu olsun canımopuyorumnanaktan
nice mutlu senelere inşallahŞeniz

tebrik ederim evlilik yil dönümünüzü
nice yillara insallah
darisi biz yeni evlilerinde basina
amin canım sanada mutluluklar bir ömür boyuŞeniz
yabangülüm ablam ALLAH mutlu ve huzurlu nice yıllar nasip etsin
hemşom canımmmm teşekür ederim darısı sana işallah..
mutluluklar
inş allahım seni bebekle ödülendirirr amin
aminnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq: opuyorumnanaktan
evlilik yıldönümün kutlu olsun canımopuyorumnanaktan
nice mutlu senelere inşallahŞeniz

fadikcim bi denem teşekür ederim.a.s.

ANammmmmmmmmmmmmmm evlilik yildonumuz kutlu olsun seker balim, daha nice senelere insallah, bi de bu yuvaya rabbim bebeler nasip etsin insallah hayirlisi ile, Aminnnnnnnnnnnnnn .

aman aman canım,bitanem yabangülüm'ün evlilik yıldönümüymüş.canım ya ömür boyu,dizi dizi bebişlerle umutla neşeyle huzurla geçecek bir ömür diliyorum.herşey dilediğim gibi geçsin.dualarım seninle bunu biliyosun dimi canım.sevgilerimle...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ANammmmmmmmmmmmmmm evlilik yildonumuz kutlu olsun seker balim, daha nice senelere insallah, bi de bu yuvaya rabbim bebeler nasip etsin insallah hayirlisi ile, Aminnnnnnnnnnnnnn .
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:şımardım ya teşekür ederim bi denemopuyorumnanaktan

ellerine sağlık ne güzel kartlar yapmışsın benim için.çok sevindim ya ne güzel arkadaşlarım varmış benimalkisalkisalkis alkisalkisalkis iyiki varsınız..seni sefiyomm:asigim: :asigim: :asigim: opuyorumnanaktan

:1hug: opuyorumnanaktan zemuszemus zuzum incitanem sen var ya sen harikasın.meleksin valla bak laf olsun diye değil gerçekten de öylesin.hayranım sana tüm güzel haberleri senden duyuyoruz burada.mükemmelsin.yüreğine,emeğine ,ellerine sağlık bitanem.iyiki varsın.opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

[/QUOTE]ellerine sağlık ne güzel kartlar yapmışsın benim için.çok sevindim ya ne güzel arkadaşlarım varmış benimalkisalkisalkis alkisalkisalkis iyiki varsınız..seni sefiyomm:asigim: :asigim: :asigim: opuyorumnanaktan[/QUOTE]

yabangülüm,bitanem seve seve yaptım.senin için az bile.keşke elimden gelse,zamanım olsa da daha fazla güzellikler hazırlayabilseydim.beğenmene sevindim canım.sen mutlu olmayı hakediyorsun ve inanıyorum ki bir gün çok mutlu olacaksın.kk da da bizlerle paylaşacaksın.en kısa zaman da o güne kavuşmak dileğiyle sevgiler...

nice nice yıldönümlerine inşallah yabangülüm
rabbim yuvandaki huzur sağlığı ve mutluluğu daim etsin inşallah :1hug:

incim sen bir harikasın canım sayende arkadaşlarımızdan haberimiz oluyoropuyorumnanaktan

ellerine sağlık ne güzel kartlar yapmışsın benim için.çok sevindim ya ne güzel arkadaşlarım varmış benimalkisalkisalkis alkisalkisalkis iyiki varsınız..seni sefiyomm:asigim: :asigim: :asigim: opuyorumnanaktan[/QUOTE]

yabangülüm,bitanem seve seve yaptım.senin için az bile.keşke elimden gelse,zamanım olsa da daha fazla güzellikler hazırlayabilseydim.beğenmene sevindim canım.sen mutlu olmayı hakediyorsun ve inanıyorum ki bir gün çok mutlu olacaksın.kk da da bizlerle paylaşacaksın.en kısa zaman da o güne kavuşmak dileğiyle sevgiler...[/QUOTE]

güzel yüregine ve gönlüne saglik zuzum benim
bende senin yaptiklarina hayranim
demekki kalp kalbe karsi
ve gönüllerimiz bir
seninde emegine saglik zuzum harikasin
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Nice mutlu yıllara canım benim...a.s.
evinde huzur mutluluk hep olsun o tatlı kalbini kimseler üzmesin... opuyorumnanaktan:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…