- Konu Sahibi incitanemtuana
-
yabangülüm
canim benim
hersey gönlünüzce olsun insallah
evlilik yil dönümünüzü kutlarim
gözlerinizden ask
kalplerinizden sevgi
hic ama hic eksik olmasin
dilerimki en kisa zamanda meleginizde kendini müjdeler
ve mutlulugunuza mutluluk katar
dualarimdasin
umarim süprizim hosuna gider
can dostum benim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok teşekür ederim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktangece kuşları olarak ilk biz kutayalım..kaydirigubbakcemile3
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..
sağlıkla güzel mutlu nice yıllara inşallah..
ablam benim ellerin dert görmesin çok saolllllll Şeniz
evlılık yıldonumun kutlu olsun esınle nıce nıce senelere
teşekür ederima.s.nice mutlu yıllara cnm
Evlilik yıldönümünüzü kutluyorum..
sevdiklerinizle birlikte sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yıllar diliyorum...
sevgiler...
teşekürler amin işalahhhhhhhhhhhEvlilik yıldönümünüz kutlu olsunn...
Nice güzel senelere inş...
Birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Bir hayatı tüm güzellikleriyle paylaşmanız dileğimle... Mutluluklar!
kızlar ya çok mutlu oldum.bu gün evliliğimiz 7.yılına girdi tatlı,tatsız çok günüm oldu.ama hep bir eksiğimiz vardı bebişimiz.mafoldumbendaha ilk evlendiğimiz gün dün gibi ama koskoca 7 yıl geçti üstünden.ama ne gelen var ne giden,herkesin acıyarak bakması bebek niye olmuyor demesinden yoruldum artık.senağlamaher geçen sene beni daha çok korkutuyor ya olmazsa diye.bu evlilik yıl dönümüde bebeksiz geçti.ümidimiz seneye işallah diyecem ama hayırlısı olsun.rabbim kimseyi bebeksizlikle sınamasın.içim acıyor hiç bişey elimden gelmiyor,hiç bişey yapamıyorum.tek yapabildiğim dua etmek işallah bir gün rabbim kabul eder.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.tattırsın anneliği hepimize.. her sevincin içinde bir acı oluyor mutlaka allah beterinden korusun..incitanem çok mutlu ettin beni allahta seni mutlu etsin,sanada sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin işallah..:Saruboceq:hepinize çok teşekür ederimopuyorumnanaktan :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?