Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne alaka? Gördün mü gözünle de uyduruyorsun?Çin lokantalarına bayıla bayıla giderler
Mesele ortadoğu insanı çünkü neyse
Kokudan rahatsız olabilirsin anlıyorum da buraya konu açılacak bir şey değil ki bu. Ne diyebiliriz yani? Gidip onlara bir daha bu baharatı kullanmayın demekten başka çare yok, onu da söylemeyeceğine göre.Ne alaka? Gördün mü gözünle de uyduruyorsun?
Yolda yavaş yürüyen teyzelerin arkasında kal inşAllah. Oldu mu?Yeni beddua yükleniyor
Çöple değil, koku ile kıyaslıyorum. Güzel parfüm kokusu bile rahatsız eder insanı, haddinden fazla ise. Öyle azbuz bi koku değil, yukarıdaki bir üyenin verdiği örnekteki gibi koku, resmen nefesini kesiyor...
Çok komiksin. Stand up yapabilirsin bu esprilerle. Bak böyle esprilerle komşularını da hayattan soğutup taşınmalarına neden olabilirsinYolda yavaş yürüyen teyzelerin arkasında kal inşAllah. Oldu mu?
Bir taraftan ülkemizden defolup gitsinler diye beddular havada uçuşur. Bir taraftan bakıyorsun bdv de yurt dışına nasıl giderim konuları. Bu ne yaman çelişki! Sorarlar o zaman ne işin var elalemin ülkesinde, niye gidip orada çalışanların hakkını sen alıyorsun diye. Daha kendi ülkerinde yabancıya tahammül edemeyenler, başka ülkede farklı ırktan bir sürü insanla yaşamaya can atıyor.
Yurt dışında da Türkleri sevmeyen çoktur gitmesin o zaman kimse.
Ne güzel bir noktaya değindiniz. Evet tepki bütün yabancılara değil ortadoğudan gelenlere sadece. Bu daha üzücü.Aslinda Turkiyedeki insanlar yabancilari seviyorlar. Arada tek tuk farkli cikar ama genel olarak severler. Slav kökenliyiz Turkiyeye geldigimizde bazi sorunlar yaşadik hatirliyorum onlari ama hani nefret yoktu, hala yok çoğu sever hatta.
İnsanlarin şuan bu kadar tepkili olmalari yabancilardan nefret etmek degil bence.
Çok korktum şu an ,benim gibi hızlı yürüyen birine ağır işkenceYolda yavaş yürüyen teyzelerin arkasında kal inşAllah. Oldu mu?
Ne güzel bir noktaya değindiniz. Ever tepki bütün yabancılara değil ortadoğudan gelenlere sadece. Bu daha üzücü.
neyi idrak edemiyorsunuz anlamadim ben olayi, burda kimse size ay afganlara bayiliyoruz suriyeliler de canimiz demedi, insanlar size diyor ki adamların özel mülkü sayilir kendi evleri kirasini ödüyor ki orada oturuyor kokuya karışamazsiniz.Yetkili varsa, konuyu kilitlemesini rica ediyorum. Konu içinde tartışma büyüyecek değilse. Son olarak umarım böyle bir komşu ile karşılaşırsınız. ( o saçma sapan sataşmada bulunanlara sözüm )
Hahhahaha allahım bu neYolda yavaş yürüyen teyzelerin arkasında kal inşAllah. Oldu mu?
Ne güzel bir noktaya değindiniz. Ever tepki bütün yabancılara değil ortadoğudan gelenlere sadece. Bu daha üzücü.