İnşallah hep güzel devam eder böylesi çok sıkıcı ve yıpratıcı oluyo eşini dinlemeye başlıyorsun bir müddet sonraBen de farklı şehirdeyim. Daha 1 ay bile olmadı yalnızlık şuan güzel daha sonrasını görücez bakalım :)
Evet genellikle bu şekilde bir adım önermişler pek girişken olmadığım için çekiniyorum ama deniycemBen yalnızlığımı seviyorum. Özellikle kimseyle komşuluk yapmıyorum. İçim rahat ama sizin gibi biri olsaydım kesin börek yapardım ve komşuya götürürdüm. Tabağı verirken de bir gün çaya bekliyorum derdim. Bence kesin işe yarar
Kuzey Afrika oldugunu tahmin ediyorum, umarım mutlu olursun orda.
Bende tekim 2 sene oldu. Alıştım ben yalnızlığa arkadaşlarımla görüntülü açıp konuşuyoruz. Arkadaşlık yalnızlığımı bu şekilde tatmin edebiliyorum diyebilirim. Onun dışında ev hayatı. Kurslara gitmeyi düşündüm ama uygun kurs bulamadım. Daha doğrusu benim gitmek istediğim kurslarda akranım yoktu. Ortaokul cocuğu olunca velilerle iletişim de olmuyor. Anasınıfında ve İlkokuldayken güzel arkadaşlıklar edinmiştim. Komşu edinmeyi denedim ama o iş tırt çıktı. Komşuluk meselesine uzağım.Merhaba kadınlar kulübü güzel üyeleri burda yeniyim bugün aranıza katıldım.. başlıktan anlaşıldığı gibi yeni taşındım (1yil) ilk doğumunu burda yaptım o zamanlar kayınvalidem vardı evde onunla ve dolayısıyla eşimle problemlerimiz vardı. bebek, stres derken kayınvalidem yanımdan taşındı tabi haliyle rahatladım çocuğumu büyüttüm eşimle aramız düzeldi ama ben burda yabancı şehirde(bolu) yalnız kaldım .. korona zamanı gelmiştim komşuluk edemedim kimse de benimle edemedi böyle alışılageldi .. benim gibi olan hanımlar var mı neler yapiyosunuz bu yalnızlıkla baş etmek için? çocuğum bir yaşında bırakacağım kimsem de yok o yüzden çalışma fikri de hayal şimdilik benim için.. neler yapabilirim, nasıl arkadaşlık kurarım ya da kendimi nasıl oyalayabilirim bu yalnızlık konusunda? Yardımlarınızı bekliyorum
Teşekkürler.Kuzey Afrika oldugunu tahmin ediyorum, umarım mutlu olursun orda.
Ben de araştırmalara girdim bir dikiş makinası edinip öğrenmeye çalışacağım sanırımMerhaba bende farklı bir şehire gelin gittim ve bende çok sıkılıyorum. Şuan çalışmıyorum evde arada kendime kıyafet dikiyorum
Benim komşuluk ilişkileri de oraya doğru gidecek gibiBende tekim 2 sene oldu. Alıştım ben yalnızlığa arkadaşlarımla görüntülü açıp konuşuyoruz. Arkadaşlık yalnızlığımı bu şekilde tatmin edebiliyorum diyebilirim. Onun dışında ev hayatı. Kurslara gitmeyi düşündüm ama uygun kurs bulamadım. Daha doğrusu benim gitmek istediğim kurslarda akranım yoktu. Ortaokul cocuğu olunca velilerle iletişim de olmuyor. Anasınıfında ve İlkokuldayken güzel arkadaşlıklar edinmiştim. Komşu edinmeyi denedim ama o iş tırt çıktı. Komşuluk meselesine uzağım.
Maşallah çok verimli günleriniz var anladığım kadarıyla sanırım bu sıkıntılar benim motivasyonumu da etkiledi evet biseyler yapmak istiyorum mbazen fikirlerle dolup taşıyorum ama düzenli yapmak için sağlam bir motivasyon ve kararlılık bir düzen lazım bakalım yerleştirmeye çalışcam inşallahOglum ve ben ailemden farkli bir sehirdeyiz. Yalnizim ama yalnizligi seviyorum, yalniz hissetmiyorum. Canım kendim diyorum. Ozgurum. Birkac arkadasim, bir iki komsum var. Az ama öz. Yetiyorlar bana. Ama cogunlukla tek basima takılıyorum. Kitaplarim can dostum. Cok sıkıldıgımda yuruyus yapiyorum. İş, ev isleri, kitaplar, filmler, cicek bakimi, plates... birseylerle oyaliyorum kendimi. Kendimi oyalayacak birsey bulabiliyorum. Birseyler uretmek insani yalniz hissettirmiyor.
Çocuklar için oyun grupları var şehirlerde onlara katılabilirsin hem çocuk aktifleşir hemde sen sosyalleşirsinMerhaba kadınlar kulübü güzel üyeleri burda yeniyim bugün aranıza katıldım.. başlıktan anlaşıldığı gibi yeni taşındım (1yil) ilk doğumunu burda yaptım o zamanlar kayınvalidem vardı evde onunla ve dolayısıyla eşimle problemlerimiz vardı. bebek, stres derken kayınvalidem yanımdan taşındı tabi haliyle rahatladım çocuğumu büyüttüm eşimle aramız düzeldi ama ben burda yabancı şehirde(bolu) yalnız kaldım .. korona zamanı gelmiştim komşuluk edemedim kimse de benimle edemedi böyle alışılageldi .. benim gibi olan hanımlar var mı neler yapiyosunuz bu yalnızlıkla baş etmek için? çocuğum bir yaşında bırakacağım kimsem de yok o yüzden çalışma fikri de hayal şimdilik benim için.. neler yapabilirim, nasıl arkadaşlık kurarım ya da kendimi nasıl oyalayabilirim bu yalnızlık konusunda? Yardımlarınızı bekliyorum
Ben hepsini bir gunde yapmiyorum ki. Canim ne isterse onu yapiyorum. Belli bir sırası da yok. Sadece cumartesileri temizlik gunum ve ciceklerime bakim gunum. Oglum ve ben iki kisi yasadigimiz icin haftada bir gun temizlik yapiyorum. 17 yasinda oglum. Ev cok batmiyor. Her gun sadece ev toplama, tuvalet lavabo temizligi yapiyorum sabahlari evden cikmadan once ama buyuk temizlik cumartesileri. Sabahlari erken kalkiyorum. Erken kalkinca daha verimli oluyor gun. Calisiyorum bu arada. Eve geldigimde yemek yapiyorum. Makalem varsa onu yaziyorum. Isle ilgili seyleri yaptiktan sonra kendime vakit ayiriyorum. Mesela kitap okuma isini cogunlukla yatarken uyumadan once yapiyorum. Bas ucumda hep bir kitap olur. Okumak icin saatler ayirmaniza gerek yok, uykum gelene kadar. Kitap okuma benim icin buyuk bir keyif ve dinlenme oluyor. Hafta sonu yuruyus yapiyorum en fazla 1 saat suruyor veya arkadasimla gorusuyorum veya plates (yarim saat suruyor plates zaten, internette videolar var, evde yapabilirsiniz). Spor insani zinde tutuyor, toksinleri atiyorsunuz. Pazar gunu film izlerim kahvemi icip, kitap okurum. Pek tv izlemiyorum. Ders notlarima bakarim (dersimin oldugu gunun birgun oncesi aksami, oda en fazla 15 dakikami aliyor). Pazarlari bazen oglumla bir yerlere gideriz. Burasi kucuk sehir oldugu icin mesafeler de kisa, yolda cok vakit kaybedilmiyor. Ne biliyim birseyler buluyor insan aslinda kendini oyalayacak. Hic birsey bulamazsam makaleler okurum isimle ilgili, yenilikleri takip ederim.Maşallah çok verimli günleriniz var anladığım kadarıyla sanırım bu sıkıntılar benim motivasyonumu da etkiledi evet biseyler yapmak istiyorum mbazen fikirlerle dolup taşıyorum ama düzenli yapmak için sağlam bir motivasyon ve kararlılık bir düzen lazım bakalım yerleştirmeye çalışcam inşallah
Ayy maşallah nazar değmesin diyim yaa çok ozenmisimdir her zaman bir düzen oturtmuş insanlara ben daha evliliğimin ikinci yilindayim ilk yılım kaynana gelin es problemlerinden nasıl ggecti bilemedim şimdi de çocuk olunca tabi fırsat bulamadım ama kararlıyım kafama koydum baslayacagim biseylere ucundan tutup gerisini getirmeye kararlıyım temizlik konusunda ben de yapmak isterdim ama çocuk küçük olunca her gün böylesine düzenli yapabildiğim işlerim yok ama darısı basima inşallah oturtcaz bi şekilde sanırım yaptığım en iyi şeylerden biri kadınlar kulübüne üye olmak oldu böyle tavsiyeler örnekler almak iyi geldi motive ettiBen hepsini bir gunde yapmiyorum ki. Canim ne isterse onu yapiyorum. Belli bir sırası da yok. Sadece cumartesileri temizlik gunum ve ciceklerime bakim gunum. Oglum ve ben iki kisi yasadigimiz icin haftada bir gun temizlik yapiyorum. 17 yasinda oglum. Ev cok batmiyor. Her gun sadece ev toplama, tuvalet lavabo temizligi yapiyorum sabahlari evden cikmadan once ama buyuk temizlik cumartesileri. Sabahlari erken kalkiyorum. Erken kalkinca daha verimli oluyor gun. Calisiyorum bu arada. Eve geldigimde yemek yapiyorum. Makalem varsa onu yaziyorum. Isle ilgili seyleri yaptiktan sonra kendime vakit ayiriyorum. Mesela kitap okuma isini cogunlukla yatarken uyumadan once yapiyorum. Bas ucumda hep bir kitap olur. Okumak icin saatler ayirmaniza gerek yok, uykum gelene kadar. Kitap okuma benim icin buyuk bir keyif ve dinlenme oluyor. Hafta sonu yuruyus yapiyorum en fazla 1 saat suruyor veya arkadasimla gorusuyorum veya plates (yarim saat suruyor plates zaten, internette videolar var, evde yapabilirsiniz). Spor insani zinde tutuyor, toksinleri atiyorsunuz. Pazar gunu film izlerim kahvemi icip, kitap okurum. Pek tv izlemiyorum. Ders notlarima bakarim (dersimin oldugu gunun birgun oncesi aksami, oda en fazla 15 dakikami aliyor). Pazarlari bazen oglumla bir yerlere gideriz. Burasi kucuk sehir oldugu icin mesafeler de kisa, yolda cok vakit kaybedilmiyor. Ne biliyim birseyler buluyor insan aslinda kendini oyalayacak. Hic birsey bulamazsam makaleler okurum isimle ilgili, yenilikleri takip ederim.
Ailelerden uzak kalmak biraz zor ama ben seviyorum bilmediğim bir sehirde yasamayı.bir hata ettim ilk geldiğimde birsürü komsuyla tanıstım baktım bu komsuculugun ardı kesilmiyor sürekli çay koy geliyorum.cocjkları parka cıkaralım . Sende toplanalım. Hayır evim müsait degil desen toplanıp evimin dedikodusunu da yaparlar . Ayıp olmasın gelsin gitsin diye diye tepenize biniyorlar.beni ararlardı mesela esin evdemi yok derim müsaitsen xle sana gelecez iyi gelin derim evlerini tertemiz yapmıs gelmişler benim evimin içine etmeye bide aksama kadar kalkmıyorlar esim işten gelecek ne yemek yapabiliyorum yetiştirebiliyorum. adam garajda bekliyor gitmelerini bende kalkın gidin diyemiyorum mesela cok yuz veriyordum maleseff ama işte ilk senemizin ilk yerimizin acemiligi.Kopma noktası su oldu bigun yine aradılar esin evdemi diye evet dedim kız az önce balkondan gordum arabsına bindi gitti ya dedi mahcup oldum ama alındı ve gelmedi Suan coguyla mesafeliyim artık kafam rahat yalnızlık mutlulukmus cocugum esim yetiyor birde izinden izne memlekete gidip bir aile dozu alıyoruz oh. Ote git beri gel sunu yap bunu al diyen yok kafamız rahat. Cıcuk içinde parka iniyorum orada kaynasıyor eve geliyoruz evde güzel vakit geçiriyoruz yakında da kreşe başlayacak zaten. Sizde arada parka götürün orada sizde cocukta kaynasıyor zaten park arkadaşlarınız olsa yeter bence gerisi bas ağrıtıyor. Ha bir iki eşli gorustugumuz arkadaşlar var onlar yetiyor. Yoksa cok güzel bişey bilmediğin biyer gitmek tasınmak ev yerleştirmek yeni başlangıçlar yasamak ben cok seviyorum sırf taşınma mutluluğum diye bişey var doğuda 3 ev değiştirdim ozaman nakliye ucuzdu tabi suan evimden memnunum. İlla sosyellesirsiniz bi şekilde Allah iyi kişilerle karsılastırsın
Evet biri daha söylemişti sağolsun yorumlarda.. baktım ama bulamadım bişey yine de kulak kabarttim öyle bir etkinlikte hemen yerimi alicam başlar baslamazÇocuklar için oyun grupları var şehirlerde onlara katılabilirsin hem çocuk aktifleşir hemde sen sosyalleşirsin
Tabi bu yonden düşünmemiştim yazdıklarınızı okuyunca yalnızlığın daha tercih edilebilir olduğunu anladım sizin gibi bir deneyim yaşasaydim herhalde yalnızlıktan daha çok sikardi canımı bu durumAilelerden uzak kalmak biraz zor ama ben seviyorum bilmediğim bir sehirde yasamayı.bir hata ettim ilk geldiğimde birsürü komsuyla tanıstım baktım bu komsuculugun ardı kesilmiyor sürekli çay koy geliyorum.cocjkları parka cıkaralım . Sende toplanalım. Hayır evim müsait degil desen toplanıp evimin dedikodusunu da yaparlar . Ayıp olmasın gelsin gitsin diye diye tepenize biniyorlar.beni ararlardı mesela esin evdemi yok derim müsaitsen xle sana gelecez iyi gelin derim evlerini tertemiz yapmıs gelmişler benim evimin içine etmeye bide aksama kadar kalkmıyorlar esim işten gelecek ne yemek yapabiliyorum yetiştirebiliyorum. adam garajda bekliyor gitmelerini bende kalkın gidin diyemiyorum mesela cok yuz veriyordum maleseff ama işte ilk senemizin ilk yerimizin acemiligi.Kopma noktası su oldu bigun yine aradılar esin evdemi diye evet dedim kız az önce balkondan gordum arabsına bindi gitti ya dedi mahcup oldum ama alındı ve gelmedi Suan coguyla mesafeliyim artık kafam rahat yalnızlık mutlulukmus cocugum esim yetiyor birde izinden izne memlekete gidip bir aile dozu alıyoruz oh. Ote git beri gel sunu yap bunu al diyen yok kafamız rahat. Cıcuk içinde parka iniyorum orada kaynasıyor eve geliyoruz evde güzel vakit geçiriyoruz yakında da kreşe başlayacak zaten. Sizde arada parka götürün orada sizde cocukta kaynasıyor zaten park arkadaşlarınız olsa yeter bence gerisi bas ağrıtıyor. Ha bir iki eşli gorustugumuz arkadaşlar var onlar yetiyor. Yoksa cok güzel bişey bilmediğin biyer gitmek tasınmak ev yerleştirmek yeni başlangıçlar yasamak ben cok seviyorum sırf taşınma mutluluğum diye bişey var doğuda 3 ev değiştirdim ozaman nakliye ucuzdu tabi suan evimden memnunum. İlla sosyellesirsiniz bi şekilde Allah iyi kişilerle karsılastırsın
Ne güzel ama Fransa diyince güzel goruntuler canlanıyor kafamdaBen Fransa'ya tasindim bı kac ay önce, neyse ki yalnızlığı seviyorum, simdilik mutluyum. Seneye falan delirir miyim bilmiyorum dhdhdgd
İnşallah teşekkür ederimNe güzel ama Fransa diyince güzel goruntuler canlanıyor kafamdainşallah güzel vakitler geçirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?