Yabanci numaranin kocama hello yazmasi

Myloves

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
87
133
32
Eşimle aramız kötü. Geçen gün büyük tartışmamız oldu farkli konulardan konuşmuyoruz.Dun ise gittim whatsaptan mesaj attı haberin olsun bana yabancı numara hello yazmış dedi.Ekran görüntüsü atmış. Numara da Yurt dışı +952 diye başlıyor. Bende bi siteye falan mi üye oldun dediğimde yine başlama sen yine kendine yakışanı yapıyorsun diye tepki gösterdi . Yanlışlıkla atılmıştır vs dedi. Bende belki dolandiricidr dedim bilmiyorum siliyorum dedi.Enfelle dedim tamam dedi. Kızlar şimdi böyle bisi nasıl olmuştur? Neden bana niye bu tarz u mesajlar gelmiyor da esime geldi

Mesajı bilmiyorum ama annemin telefonuna da bir iki kere yabancı numaralardan çağrı gelmişti onu hatırlıyorum. Bence çok önemsenecek bişey değil eğer çok sık olmuyorsa

Bana da geliyor bu tarz çağrılar. Başka şeye sinirlenip parlanmayacak konudan parlamışsınız bence, daha öncelerin birikimi sanırım. Sizin için bana gelen bir çağrıyı buldum 1sn ve karga kahvaltısını yapmadan hemde

Eklentiler

• IMG_20201209_062216.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 82

Adam söylemiş hala altında bir sey mi arıyorsunuz?

Bu tür mesajlar rastgele atılıyor sanırım. Bir kere bana da “hello, hi” gibi bi mesaj atıldı numara yabancıydı. Çok nadiren yabancı numaralar çağrı dahi atıyor. Tvde duyuyoruz bu şekilde insanları dolandırıyolar ve yüksek miktarda para kaptıranlar var.
Arkadaşıma hatta normal mesajlar atılmıştı. Karışık ifadeler yazılıp yazılıp yollanmış.

Yabancı numaralar çağrı bırakıyor msj atıyor ama dönüş yapmayınca sıkıntı yok
Ama size bildirmesi garip msj silebilir telefonu engelleye bilir

başka ülkelerden böyle mesajlar gelebiliyor da bunu eşinizin söylemesine anlam veremedim.

Soylemesine gerek var mıydı? Silip geçebilirdi ama erkekler kendini masum gösterecek ya...Başka olayında haklı cıkacak tabi zaten geliyordu msj göstermiştim falan..Onun baska olayı var bence takip et

Babama da gelir ara ara ugrasirim annemin yaninda hatta

Ama cok onemsemeniz tuhaf geldi daha once vukuati falan mi vardi size aciklmaya yapmis

Bence Whatsappweb indirmişsindir görüp kavga çıkar diye atmış

Sadece gelip yazmış ne mesajlar geliyor bence bir şey yok

Ha diyelim ki bir yerlerde numarası var ne yapacağız var vermiş ya da bir başka kişi vermiş

Bunu bulsak ne değişecek kim bilir ne zaman ne amaçla nereye verdi o numarayı

Ayyy bir ara beni o kadar çok yabancı numara arardı ki hepsi de Suriyeliydi. Sürekli whatsapptan mesaj gelirdi, gruplara eklerlerdi falan... Şimdi kesildi. Olabilir bence başka bir durum olsaydı size söylemezdi zaten diye düşünüyorum.

Bana da mesaj gelmişti, korkmuştum ne alaka demiştim. Cevap vermedim devamı gelmedi. Bence altında başka bişey aramayın, niye söyledi onu da anlamadım görüp kıskanmanızdan mı korktu yoksa kendisi mi istedi kıskanmanızı bilmiyorum ben eşime diyememiştim yanlış anlar diye, hiç bişeyle ilgim yok öyle gelmişti

Benim de başıma geliyor eşim bana da diyor niye bana atan yok diye.
Siz de eşimin kadın versiyonunu gördüm .
Ha şunu da belirteyim ben bir yere üye falan da değilim bur şeyler de karıştırmiyorum .
Ben de eşime hep derim demesem de sorun olmaz ama yine de bilgisi olsun isterim.
Demekki kadın erkek çoğu kişinin başına geliyor bir durum.

Bana da gelmisligi var bir kaç sefer.
Üyeligim falan yok Öyle sitelerde.
Boşa insanları suçlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…