• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancı Eş ve oturma izni

Once nikah aylar sonra dugun olayini bitek ben mi anlamiyorum?

2 kişi bir olmayı istediyse. Üstüne nikahlarını yaptıysa onlar ailedir. Çalgısı çengisi halayı sadece işin tiyatral tarafı

Ne yazıkki bizim ülkemizde düğün halayı oynanmadan eş olunmuyor

2 kişi bir olmayı istediyse. Üstüne nikahlarını yaptıysa onlar ailedir. Çalgısı çengisi halayı sadece işin tiyatral tarafı

Ne yazıkki bizim ülkemizde düğün halayı oynanmadan eş olunmuyor

Aa anlatılmış :KK9:
Ama halla uymuyo mantığa :confused:

Aa anlatılmış :KK9:
Ama halla uymuyo mantığa :confused:

Konumu dikkatlice okursanız anlayabilirsiniz..

Düğün meraklısı değilim, söz, nişan, nikah, düğün bunların hepsinin ayrı yapılması şahsi görüşüme göre ters. Adetleri takan biri de değilim, ancak konum sizin bahsettiğiniz kişilerin nikah-düğün farklı zamanlarda yapmasıyla bağdaşan bir konu değil.

Vize almakta sıkıntı yaşıyorum, nişanlımla evlenmek için bile aynı ülkede bulunmadan önce binbir türlü eziyet çekip vize alıyorum. Şu an ev kuramıyoruz maddi açıdan. Nikahı erken yapma isteğimiz ev kurmak için maddi olarak yeterli olana kadar, evli olacağımız için olası vize problemlerini aşmak.

Yok canm bende anlamıyorum varmı bi mantığı bilen varsa aydınlatsa

O an şartlar uygun değildir belki???

Vize için evlenen insanlar böyle yapar genelde. 2 iş arkadaşım göç ederken sevgililerini de getirmek için evlendiler, önlerindeki yaz da rahat rahat düğün yaptılar.

Dünya sizin düğün salonu, halay, kv,kp şeklindeki küçücük dünyanızdan ibaret değil. Başka yaşam stilleri de var.

Konu nasıl neden nikah ayrı düğün ayrıya geldi cidden anlayamadım. Konu, evlilik vizesi nasıl alınır'dı. Lakin mesajların yarısı neden nikah ayrı düğün ayrı şeklinde, konuyla alakasız. Konu sahibesi size açıklama yapmak için konusunu karman çorman etmek zorunda mı?

selam kızlar, nişanlımla birkaç ay içinde nikah yapıp yazın düğün yapmayı düşünüyoruz. Ben şu an Türkiye'deyim o da kendi ülkesinde. Gidip gelme ve vize işlemlerinde rahat etmek için nikahı erkene almak istedik, düğünü de en erken yaza yapabiliyoruz maddi Açıdan.. Nikahtan sonra tekrar kendi ülkemizde olacağız Düğüne kadar ve şöyle bir korkumuz var; ben düğünden sonra onun ülkesinde oturma izni almak istiyorum ama onlar Nikahtan sonra birlikte yaşamadığımız için evliliğimizin formalite olduğunu iddia edebilirler mi? Malum bu sebeple yapılan evlilikler var ve bizi de bu şekilde değerlendirip oturma izni vermemezlik yaparlar mı?

Bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi
hangi ulke?

Back