Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yabancı dizi onerisi
- Konu Sahibi ebmur
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gizem konusu öneriler yabancı dizi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ağustos 2010
- 679
- 102
- 323
- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
Izlemeyi deniyim bariBir kadın olarak izlerken çok sinirleniyor, üzülüyor, kendinizi değersiz hissediyorsunuz aslında evet. Ama kurgusu çok güzel, distopik bir hikaye. Ben kitabını da okumaya karar verdim diziden sonra. Bence ne kadar üzse de olağanüstü derecede güzel bir dizi.
Kocam bu konudaki hassasiyetimk bildigi icin tvyi kirmamdan korkuyo sanirim :)
- 20 Eylül 2017
- 2.380
- 9.391
- 158
- 38
Ahhh dexter ve doctor who çok güzel hoş dexter ilerleyen bölümlerde hayli sapıttı vücut analizi yapmaya başladı ama yinede çok iyiydi gerçektenÇoğu tarzınız dışı olacak biraz ama, favorilerimi şuraya dizeyim, belki başka türlere de bakasınız gelir
Doctor Who
Sex and the city
Pushing daisies
Dexter
Dead like me
Sherlock
Grey's Anatomy
House M.D
Scrubs
- 16 Ekim 2015
- 52
- 13
- 88
- 40
Handmaids tale'e niyetlrndim
Esim sinirlerin bozulur izleme dedi
Sinirlenmeden izlenebiliyor mu?
- 16 Ekim 2015
- 52
- 13
- 88
- 40
Nip/Tuck nasıl unuturum
- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
Iyi ki hatirlattin bende izliyim bari :)Yeniden başladım, izliyorum şu an ben de.
Senelerce ara vere vere izlesem tekrar, bıkmam.
Nip/Tuck'a artı bir daha.
Scrubs, sanırım gelişine güldüğüm diziler arasında ilk sıradadır
- 30 Haziran 2016
- 873
- 870
- 103
- 38
Vikings duyunca gozlerim doluyor ragnar diye : ))
Unutursak kalbimizi kurusun ragnar ı
- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
Benim koca kisisi buluyo dizileri bi platformdan ama altyazisiz , altyazi olmayabilir derseniz soruyum esimehandmaid's tale internette yok sanırım blu tv diye bir kanal var onun dışında izlenen bir yer var mi
Telif hakkindan kaldirilmis ben hic 1 sitede bulamadim.nereden izliyorsun acabaBir kadın olarak izlerken çok sinirleniyor, üzülüyor, kendinizi değersiz hissediyorsunuz aslında evet. Ama kurgusu çok güzel, distopik bir hikaye. Ben kitabını da okumaya karar verdim diziden sonra. Bence ne kadar üzse de olağanüstü derecede güzel bir dizi.
Benim koca kisisi buluyo dizileri bi platformdan ama altyazisiz , altyazi olmayabilir derseniz soruyum esime
ben de bu kore dizilerini nasıl izliyorlar diye soracaktım hangi dilde onlar
- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
Ben izlediklerimi siralayim bende genelde gizem.korku gibi turleri seviyorum:)
Romm 104.. her bolum farkli kisiler
Midnight texas.. gerilim fantastik tur diyelim
Somewhere between..gizem gerilim macera :) konusu dikkatimi cekmisti sizinde ilginizi cekebilir..
Blood drive.. ya bu biraz sacma sapan bi dizi ama :) izlettirdi yine bol kanli onuda diyim:)
The mist.. sis filmi vardi onun dizi versiyonu guzel buda
Romm 104.. her bolum farkli kisiler
Midnight texas.. gerilim fantastik tur diyelim
Somewhere between..gizem gerilim macera :) konusu dikkatimi cekmisti sizinde ilginizi cekebilir..
Blood drive.. ya bu biraz sacma sapan bi dizi ama :) izlettirdi yine bol kanli onuda diyim:)
The mist.. sis filmi vardi onun dizi versiyonu guzel buda
- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
Supernaturalselam kızlar. yabancı dizi seyretmeyi çok severim ve artık disime göre dizi bulamıyorum ilk bölümlerde sıkılıyorum. bana yabancı dizi önerecek arkadaşlardan tavsiyeler alabilir miyim? ( izlediğim diziler: big little liars, how to get away murder, pretty little liars, The sinner bu tarzlarda seviyorum gizemli surukleyici :)
hint dizileri var kanal 7 de
- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Telif hakkindan kaldirilmis ben hic 1 sitede bulamadim.nereden izliyorsun acaba
Blu tv'nin deneme süresini kullanarak izleyebilirsiniz. Torrentten de izleyebilirsiniz. Sözlükten de baktım şimdi dizimnerede'den de izliyorlarmış.
Bana deneme suresi vermiyorlarmis vodafoneluyum diye disladilar bende uye oldum.kesintisiz bir siteyse devam ederim.cok tesekkurlerBlu tv'nin deneme süresini kullanarak izleyebilirsiniz. Torrentten de izleyebilirsiniz. Sözlükten de baktım şimdi dizimnerede'den de izliyorlarmış.
- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.443
- 133
- 31
- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
Ben de çocuktan fırsat bulsam da game of thrones a tekrar başlayabilsem diye bekliyorum. Yabancı dizi izlemeyi çok severdim bir zamanlar..
Spartacus
The vampire diaries
The walking dead
The originals
Supernatural
Game of thrones
Ve daha bir çok aklıma gelmeyen fantastik aksiyon karışımı dizi.. Bir de yeni başlayıp hiç haberim olmayanlar var
Komedi:
How i met your mother
The big bang teory
Spartacus
The vampire diaries
The walking dead
The originals
Supernatural
Game of thrones
Ve daha bir çok aklıma gelmeyen fantastik aksiyon karışımı dizi.. Bir de yeni başlayıp hiç haberim olmayanlar var
Komedi:
How i met your mother
The big bang teory