Yabancı Dil İçin Application Önerileri Alalım

BettyRuble

iyi düşün iyi olsun!
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
9.255
25.574
Arkadaşlar merhaba
YDS’ye yönelik ya da günlük konuşmaya yönelik (listening speaking) kullandığınız app’ler varsa önerebilir misiniz? IOS tercihim.

Az önce memrise indirdim sanırım birkaç tane indirdim. Duolingo’ya bakalım teşekkürler.

Udemy den kurs alın, şimdi black friday diye yarı fiyatına veriyorlar..

Arkadaşlar merhaba
YDS’ye yönelik ya da günlük konuşmaya yönelik (listening speaking) kullandığınız app’ler varsa önerebilir misiniz? IOS tercihim.

App değil ama speaking için bir siteye üyeyim ismi engoo. Yabancı öğretmenlerden istediğinizi seçerek görüntülü 25 dakika speaking yapıyorsunuz, materyaller online ve ücretsiz. Dersler de uygun fiyatlı, ders başına ücret ödüyorsunuz, 2 deneme ders ücretsiz veriliyor. Bir bakabilirsiniz.

Çok teşekkürler bakacağım.

lingualeo
Sınav yönelikli değil fakat bence çok güzel bi uygulama.
Seviyenizi belirliyorsunuz sonra bi hedef koyuyorsunuz ona göre karşısına bilgiler çıkıyor.
Söz alıntı yapıyor, bilmediğin kelimeye bakıp direkt sözlüğe ekleyebiliyorsunuz. Sonra o kelimeleri çalıştırıyor.
TED video ları var,onları İngilizce altyazılı verip takıldığınız kelimenin Türkçesine bakabiliyorsunuz. En çok bu özelliğini sevmiştim.
Hikayeler var bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…