Ohooo neler var
Eski işyerimdeki elemanlarla yemeği gittiydik
Eşleri de geldi
Kasada ödeme sıradı beklyrz
Kadın kocasına, senin bana 5 euro borcun vardı versene dedi adam da cüzdanından çıkarıp verdi
ayrı ayrı hesap ödediler
Almanlar genel olarak b.k gibi kadını erkeği. Erkekleri yine biraz çekilir gibi ama kadınlar gerçekten rezil. Her şeye dırdır, her şeyden yakınma. Sürekli şikayet ediyorlar , her şeyden. Bir de sokakta yabancılara bağırmaları var ki sorma. İlk geldiğimde bir arkadaşımla çöpü yanlış konteynıra attık diye balkondan çıkan komşu teyze bize bağırdı???
biz de kaçtıydık
O zaman acemiydim. 2 yıl sonra üniversitenin memurlarına işim düştü, orda bir teyze bağırmaya kalkıştı. Bu sefer daha deneyimliydim ağzına ....tım
sesini hemen indir kadın senin ne bağırmaya ne bu şekilde konuşmaya hakkın var altı üstü memursun haddini bil görevini yap dedim oracıkta kaldı.
yani koskoca bir ulus nasıl desem garip bir psikolojik hastalığa yakalanmış gibi.
Ucuz diye iğrenç, yağlı, leş kokulu domuz etini yemelerinden belli mundarlıkları. Marketlerin şarküteri bölümleri iğrenç kokuyor.
Tüm avrupa böyle değil tabi, almanlar b.k gibi. Geriye kalan avrupalılar da almanlardan pek hazzetmiyor. Ben de basıp gidicem burdan zaten bu insanlara artık katlanamıyorum sürekli mutsuzlar, sürekli yakınıyorlar, eleştiriyorlar.