Yabancı bir erkekle ilişki?

Selam kızlar.. Uzun zamandır sohbet ettiğim afganistalı bir bey var.. Üniversite eğitimini burda alıp bitirmiş ve akademik alanda başarılı, çalışkan ve ahlaklı biri.. En çok etkilendiğim yönü de bu. Kendini her anlamda inanılmaz geliştirmiş, kültürlü, nezaket sahibi biri.. Muhabbetimiz gayet güzel ilerliyor.. Ciddi birşeyler düşünüyoruz ama hemen değil hala sohbet ediyoruz.. Fakat daha önce ne yabancı uyruklu biriyle görüştüm ne de bunu deneyimleyen akıl alacak bir tanıdığım oldu.. Sizce olur mu dersiniz ileride ne gibi zorluk yaşayabilirim?
Kızım olmadan asla diye bir kitap okudum aklıma o geldi. :/

Selam kızlar.. Uzun zamandır sohbet ettiğim afganistalı bir bey var.. Üniversite eğitimini burda alıp bitirmiş ve akademik alanda başarılı, çalışkan ve ahlaklı biri.. En çok etkilendiğim yönü de bu. Kendini her anlamda inanılmaz geliştirmiş, kültürlü, nezaket sahibi biri.. Muhabbetimiz gayet güzel ilerliyor.. Ciddi birşeyler düşünüyoruz ama hemen değil hala sohbet ediyoruz.. Fakat daha önce ne yabancı uyruklu biriyle görüştüm ne de bunu deneyimleyen akıl alacak bir tanıdığım oldu.. Sizce olur mu dersiniz ileride ne gibi zorluk yaşayabilirim?
Bi meslektaşımın eşi Afgan, 20 küsüryıldır evlilermiş, imrenerek bakıyoruz aralarındaki ilişkiye.. Bence sizde bi şans verebilirsiniz.. Tanımaya çalışın derim☺️

Şimdi ablacım aynı okulda olsanız, adamı birebir tanıyor olsaydın olabilir yazcaktım. Ben Alman biriyle flört ettim mesela, yabancı erkekler öyle öcü böcü değil normal insan🙂

Öte yandan sen adamı görmedin bile, nerden biliyorsun lanse ettiği gibi biri olduğunu? Ya çalışma izni peşinde bir sığınmacıysa? Yaşın çok genç, kandırılmaya üzülmeye çok müsaitsin. Şimdi adam iyi ayağı yapar, buluşunca cinsel saldırıda bulunabilir, darp edebilir Allah korusun😶 Afganistan, Pakistan, Hint tarafı erkeklerinin sağları solları belli olmaz genelde, fazlaca ataerkil, kadınların varolmadığı toplumlarda geliyorlar. Sonra da medeni ülke kadınlarına çok uygunsuz davranışlar sergileyebiliyorlar🙄

İnternet olması beni korkuttu bence bırakın bu işi
Nerdeyse 1 yıldır tanışıyoruz birkaç online konferanstan.. Onun uzun bi süre burda kalma gibi bi fikri yok.. Önümüzdeki dönemden sonra İngiltereye gidecek doktora için.. Ondan sonra işi burda olursa burda kalacak olmazsa ailesinin yanında olacak.. konuşmalarında rahatsız etmeyecek kadar kıskançlık hissettim onun dışında rahatsız olduğum birşey olmadi.. Hemen kesip atmak da istemedim açıkçası:(

Ha Türk ha yabancı, anlaştıktan ve ortak paydada buluşabildikten sonra bence önemi yok. Ancak en önemli sorun adama ülkesine dönmek isteyecek mi??

bunu kesin olarak netleştirin. Zira sonradan gitmek isterse büyük sorun oluşturabilir.

bir arkadaşım Afgan bir beyle görüşüyordu, adam en başta yok falan dedi ama sonradan ülkeme gideceğiz dedi kıza, ayrıldılar. Çünkü biliyorsunuz şu anda kaos ortamı hakim o ülkede maalesef 😔

Nerdeyse 1 yıldır tanışıyoruz birkaç online konferanstan.. Onun uzun bi süre burda kalma gibi bi fikri yok.. Önümüzdeki dönemden sonra İngiltereye gidecek doktora için.. Ondan sonra işi burda olursa burda kalacak olmazsa ailesinin yanında olacak.. konuşmalarında rahatsız etmeyecek kadar kıskançlık hissettim onun dışında rahatsız olduğum birşey olmadi.. Hemen kesip atmak da istemedim açıkçası:(

Şimdi ablacım adam gidecek peki sen de peşinden gitmek istiyor musun? Olmazsa Afganistan'a kesinlikle gitme zaten öyle bir fikri varsa bu iş toptan bitsin. Yani bilemedim onlinela bu iş olur mu, misal adam ülkesinde evlidir bunu bilecek kadar tanıyor musun?

Bu yabancı kişi İtalyan, Alman vs olsaydı buradaki yorumlar çok farklı olurdu.
Ünide bizim bölümde yabancı çok vardı. Afgan Suriyeli Afrikalı Bosna hepsi de dışardan iyi gözüküyorlardi. Hiç yanlışlarını duymadım görmedim.
Calistigim yerde de Afgan birisi var iyice Turklesmis en son ekonomi siyaset yorumu falan yapiyordu😂

Benim erkek arkadaşım da yabancı.
Zorlanmıyor muyum zorlanıyorum fakat eğlenceli tarafları da olmuyor değil.
Bence seviyorsanız ortak yolu bulursunuz bunun dışında problemin olmadığını varsayıyorum.

Bu yabancı kişi İtalyan, Alman vs olsaydı buradaki yorumlar çok farklı olurdu.
Ünide bizim bölümde yabancı çok vardı. Afgan Suriyeli Afrikalı Bosna hepsi de dışardan iyi gözüküyorlardi. Hiç yanlışlarını duymadım görmedim.
Calistigim yerde de Afgan birisi var iyice Turklesmis en son ekonomi siyaset yorumu falan yapiyordu😂

Ben burda ırkçı bir yorum görmedim açıkçası, bilindik 2 gerçeğe değinilmiş: 1. Afganistanın yaşanmayacak durumda bir ülke olması 2. Afgan toplumunun aşırı ataerkil olması, kadınların ezilmesi ve Türk kadınlarına bu durumun uymaması

Kimse adama laf etmemiş zaten, herkes Afganistan'da yaşama yazmış.😂😂

Alman olsaydı da kültür farklarını yazardım. Het höt diyen, kıskanç sahiplenici erkek vb seviyorsanız Almanlar hiç yaklaşmayın🤭

Şimdi ablacım adam gidecek peki sen de peşinden gitmek istiyor musun? Olmazsa Afganistan'a kesinlikle gitme zaten öyle bir fikri varsa bu iş toptan bitsin. Yani bilemedim onlinela bu iş olur mu, misal adam ülkesinde evlidir bunu bilecek kadar biliyor musun?
1 yıldır tanıyorum kendisini zaten daha çok erken.. Sohbet arasında evlilik konusu açıldığında öyle bir durumumuz olursa esimi memkletime götüremem.. Oranın şartları burdan çok daha zor burda doğup büyümüşken oraya uyum sağlayamaz demişti.. Biz de ciddilestik mi bunu keskin bir dille belirtirim diye düşünüyorum

Ben hiç bir Türk kızının, kadın haklarının tanınmadığı ve kadınların mağdur edildiği ülkelerin vatandaşları ile evlenmelerini istemem. Afganistan taliban rejimine hediye edildi. Ülkenin hali malum. Kadınların bırakın eşit haklara sahip olmayı , insan yerime konulmadığı ve mal sayıldığı bir ülkede doğup büyüyen bir insanla gelecek kurmayı düşünmek fazla hayalci bir düşünce bana göre. Bir insan istediği kadar eğitim alsın , modern ülkelerde yaşasın, asla özünden ve yetiştiği kültürden tamamen kopamaz.

Yabanci erkek iyidir hostur ama benene 😅 zamaninda ingilizi yunani amerikali fransizi denemisligim var. acayip super sevgililik olur. Ama tabiki tr ye donup kendi memleketime en yakin bir beyle evlendim.
buyuklerim bi sozu var okuzunle kocani kendi koyunden alican diye. Hakkinizda hayirlisi olsun ama ben kulturel zorluklar yasayabileceginizi dusunuyorum.

Ben burda ırkçı bir yorum görmedim açıkçası, bilindik 2 gerçeğe değinilmiş: 1. Afganistanın yaşanmayacak durumda bir ülke olması 2. Afgan toplumunun aşırı ataerkil olması, kadınların ezilmesi ve Türk kadınlarına bu durumun uymaması

Kimse adama laf etmemiş zaten, herkes Afganistan'da yaşama yazmış.😂😂
Afganistanda bence de yasamasin
Herkes kültür çatışması falan demişte bu diğer milletlerde de olacak.
Hatta Afganistanda daha az olur din aynı iki ülkede ataerkil.
Adam uzun yıllar yurt dışında yaşamış eğitimli aşırı baskıcı olacağını dusunmuyorum ama tabi adamı çok çok iyi tanımak gerek. Telefonla olacak iş değil. Her hareketini tartmak lazim

Back
X