- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
- Konu Sahibi Kelebek1122
-
Testte nasıl cıkmıyorduu ya gebeliklKizlar kafaya Takmayin Takinca gercekten olmuyor,
Bakin bende kist yok, Evlendim 2 Yil cocuk filan yok korunmuyoruz'da , ben yememe içmeme dikkat Ettim.
Neyse Kaynanamin pis bir komşusu bana lakap takmiş tabi yüzüme demiyor Kör Yatak duydum bunu O Ne Ya Dedim Kisir demekmiş.
Eşimle birgün konuştuk doktora gidelim Baktiralim Sorunmu var. Doktor size kisirlik tedavisi edelim dedi olur dedim, neyse Annem Sordu noldu işte tedavi görcem, Annem tuturdu yok sen hamilesin.. Anne Şakami yapiyorsun Test bile Yaptik yok Tedavi Görcem Işte... Başka Doktora gidin diye Tutturdu neyse gittik. O Doktor demezmi Tebrik Ederim 23 Haftalik Hamilesiniz Diye Şok Oldum.. Korktumda ağir filanda Kaldiriyordum , Normal Adet 'de Oluyordum Bazen Midem Bulaniyordu Ama Karnim bile şişmemişti belkide aşiri zayiftim Diye.
Gercekten Ben Doğuma Kadar Ilk Evladimda Adet Oldum.Aaa gerçekten mi? Benim kayınvalidem de sizin gibi 4 ay adet olmus hamile oldugunu hic anlamamıs. Ben regl oldum dedigimde belki hamilesindir belli olmaz diyor canım daha da sıkılıyor değilim iste biliyorum diyorum hamileyken de regl olunue diyor. Ama değilim işte hamile falan allah allah....
Çok tesekkur ederımAllah ne zaman yazmıssa o zaman yasıycaz veya yasamıycaz demek ki kısmet ben de 24 yasındayım. Allah acısını göstermesin annelik size cok yakısmıstır
İşte demek ki bazı insanlarda böyle olabiliyor ama nadir diyelim. Ben regl olunca zaten bebek yok diye korkmadan hep agrı kesicileri iciyorum valla :/Gercekten Ben Doğuma Kadar Ilk Evladimda Adet Oldum.
9 Aylikken Karnim Belli Değildi hafif minik göbek Vardi.. Aş bile ermedim
Bilmiyorum, Normal Test alip Bi kac kez yaptik. Ondan Hamile değilim Diyordum.Testte nasıl cıkmıyorduu ya gebelikl
Ben Ağir kaldiriyordum, Başim Ağrinca Ilac Adet sancisina Dayanamadimda Ilac. O Yüzden Sonradan Baya Panik Olmuştum .İşte demek ki bazı insanlarda böyle olabiliyor ama nadir diyelim. Ben regl olunca zaten bebek yok diye korkmadan hep agrı kesicileri iciyorum valla :/
Yaa Allah korumus normalde saglıklı da besleniyormussunuz demek kiiBen Ağir kaldiriyordum, Başim Ağrinca Ilac Adet sancisina Dayanamadimda Ilac. O Yüzden Sonradan Baya Panik Olmuştum .
Aynen Allah korudu, Cocuk istiyorduk diye Sağlikli Şekilde beslenmeye başlamiştik. Hamile Kalmaya Yardimci Ürünler Tüketiyorduk. Ama Şu Hamile olduğum Halde kisir tedavisi yapmak isteyen doktor kafadan sorunlu Bence.Yaa Allah korumus normalde saglıklı da besleniyormussunuz demek kii
InşallahEşimle birlikte gidicektik fakat korana vurdu bizi işte bazen kafama takıyorum sorun ney diye hayırlısı umarım eşimdede bir şey yoktur
Ayy duygulandım aslında ne acılar ne güzellikler yasamıssınız Allah bir daha kötü gün göstermesin insallah sizeAynen Allah korudu, Cocuk istiyorduk diye Sağlikli Şekilde beslenmeye başlamiştik. Hamile Kalmaya Yardimci Ürünler Tüketiyorduk. Ama Şu Hamile olduğum Halde kisir tedavisi yapmak isteyen doktor kafadan sorunlu Bence.
Iyiki Annemi Dinleyipte Başka doktora gittik.
Oğlumdan Sonra Diğer Hamilelimde Doğuma 3 Hafta Kala kizim Vefat Etti Perişan Olduk.
Onun Ardindan 1 Doktor Hamile Kalmaniz Mümkün Değil demişti. Başka biri tekrar Anne Olursunuz Filan Rabbim 1 Kizimi Aldi, Ama Yerine Ikiz Kiz Nasip Etti.
En Sonda Kücük Bir Oğuliş.
Rabbim Kimsenin Kucağini Boş Birakmasin
Bendeki sıkıntı hic saglıklı beslenmiyorum belki de ondan olmuyor.. Sigara alkol kullanmıyorum ama süt peynir yogurt süt ürünleri sevmiyorum hic tüketmiyorum. Kolayı cok seviyorum genelde hamır isi seyler yemeyi seviyorum dısardsn cok yemek yiyorum falan saglıgın s si yok sanırım bendeAyy duygulandım aslında ne acılar ne güzellikler yasamıssınız Allah bir daha kötü gün göstermesin insallah size
Amin Inşallah Cümlemize ❤ Sizede En Kisa Zamanda Evlat sevincini Yaşatsin InşallahAyy duygulandım aslında ne acılar ne güzellikler yasamıssınız Allah bir daha kötü gün göstermesin insallah size
Ablamdada vardı çok ciddi anlamdada kiloluydu ki kist olunca kilo vermekte aşırı zorlaşıyor. Baya zorladı kendini kilo verdi sağlıklı beslendi sonrada ikizlere hamile kaldı. Yani üzülme diceeem tahmin edebiliyorum nasıl bişe olduğunu o yüzden bol bol duaHamile kalmak için beslenme önemli mi ne içmek gerek benim çikolata kistim var nasıl beslenmeliyim 8 aydır evliyim hala hamile kalamadım 2-3 kere yumurtlama takip ettim sonrasında bıraktım psikolojimi bozmasın diye
Benim kilom iyi suanda bir tek saglıklı beslenmek kaldı. Suan reglım Zaten ac karnına incir yemeye baslıcam bakalım ne olcak insallah ise yararAblamdada vardı çok ciddi anlamdada kiloluydu ki kist olunca kilo vermekte aşırı zorlaşıyor. Baya zorladı kendini kilo verdi sağlıklı beslendi sonrada ikizlere hamile kaldı. Yani üzülme diceeem tahmin edebiliyorum nasıl bişe olduğunu o yüzden bol bol dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?