• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yaardııım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar kafaya Takmayin Takinca gercekten olmuyor,
Bakin bende kist yok, Evlendim 2 Yil cocuk filan yok korunmuyoruz'da , ben yememe içmeme dikkat Ettim.
Neyse Kaynanamin pis bir komşusu bana lakap takmiş tabi yüzüme demiyor Kör Yatak duydum bunu O Ne Ya Dedim Kisir demekmiş.
Eşimle birgün konuştuk doktora gidelim Baktiralim Sorunmu var. Doktor size kisirlik tedavisi edelim dedi olur dedim, neyse Annem Sordu noldu işte tedavi görcem, Annem tuturdu yok sen hamilesin.. Anne Şakami yapiyorsun Test bile Yaptik yok Tedavi Görcem Işte... Başka Doktora gidin diye Tutturdu neyse gittik. O Doktor demezmi Tebrik Ederim 23 Haftalik Hamilesiniz Diye Şok Oldum.. Korktumda ağir filanda Kaldiriyordum , Normal Adet 'de Oluyordum Bazen Midem Bulaniyordu Ama Karnim bile şişmemişti belkide aşiri zayiftim Diye.
Testte nasıl cıkmıyorduu ya gebelikl

Aaa gerçekten mi? Benim kayınvalidem de sizin gibi 4 ay adet olmus hamile oldugunu hic anlamamıs. Ben regl oldum dedigimde belki hamilesindir belli olmaz diyor canım daha da sıkılıyor değilim iste biliyorum diyorum hamileyken de regl olunue diyor. Ama değilim işte hamile falan allah allah....
Gercekten Ben Doğuma Kadar Ilk Evladimda Adet Oldum.
9 Aylikken Karnim Belli Değildi hafif minik göbek Vardi.. Aş bile ermedim

Testte nasıl cıkmıyorduu ya gebelikl
Bilmiyorum, Normal Test alip Bi kac kez yaptik. Ondan Hamile değilim Diyordum.
Doktor Hamilesiniz Dedinde Inanamadim Ultrason Ile Gösteriyor, Kalp Atişini Dinletiyor. Ben Çok yaşadim. Diğerlerinde Herşey Normal di ilkinde değildi

İşte demek ki bazı insanlarda böyle olabiliyor ama nadir diyelim. Ben regl olunca zaten bebek yok diye korkmadan hep agrı kesicileri iciyorum valla :/
Ben Ağir kaldiriyordum, Başim Ağrinca Ilac Adet sancisina Dayanamadimda Ilac. O Yüzden Sonradan Baya Panik Olmuştum .

Yaa Allah korumus normalde saglıklı da besleniyormussunuz demek kii
Aynen Allah korudu, Cocuk istiyorduk diye Sağlikli Şekilde beslenmeye başlamiştik. Hamile Kalmaya Yardimci Ürünler Tüketiyorduk. Ama Şu Hamile olduğum Halde kisir tedavisi yapmak isteyen doktor kafadan sorunlu Bence.
Iyiki Annemi Dinleyipte Başka doktora gittik.
Oğlumdan Sonra Diğer Hamilelimde Doğuma 3 Hafta Kala kizim Vefat Etti Perişan Olduk.
Onun Ardindan 1 Doktor Hamile Kalmaniz Mümkün Değil demişti. Başka biri tekrar Anne Olursunuz Filan Rabbim 1 Kizimi Aldi, Ama Yerine Ikiz Kiz Nasip Etti.
En Sonda Kücük Bir Oğuliş.
Rabbim Kimsenin Kucağini Boş Birakmasin

Aynen Allah korudu, Cocuk istiyorduk diye Sağlikli Şekilde beslenmeye başlamiştik. Hamile Kalmaya Yardimci Ürünler Tüketiyorduk. Ama Şu Hamile olduğum Halde kisir tedavisi yapmak isteyen doktor kafadan sorunlu Bence.
Iyiki Annemi Dinleyipte Başka doktora gittik.
Oğlumdan Sonra Diğer Hamilelimde Doğuma 3 Hafta Kala kizim Vefat Etti Perişan Olduk.
Onun Ardindan 1 Doktor Hamile Kalmaniz Mümkün Değil demişti. Başka biri tekrar Anne Olursunuz Filan Rabbim 1 Kizimi Aldi, Ama Yerine Ikiz Kiz Nasip Etti.
En Sonda Kücük Bir Oğuliş.
Rabbim Kimsenin Kucağini Boş Birakmasin
Ayy duygulandım aslında ne acılar ne güzellikler yasamıssınız Allah bir daha kötü gün göstermesin insallah size 🙏🏼💕

Ayy duygulandım aslında ne acılar ne güzellikler yasamıssınız Allah bir daha kötü gün göstermesin insallah size 🙏🏼💕
Bendeki sıkıntı hic saglıklı beslenmiyorum belki de ondan olmuyor.. Sigara alkol kullanmıyorum ama süt peynir yogurt süt ürünleri sevmiyorum hic tüketmiyorum. Kolayı cok seviyorum genelde hamır isi seyler yemeyi seviyorum dısardsn cok yemek yiyorum falan saglıgın s si yok sanırım bende :(

Hamile kalmak için beslenme önemli mi ne içmek gerek benim çikolata kistim var nasıl beslenmeliyim 8 aydır evliyim hala hamile kalamadım 2-3 kere yumurtlama takip ettim sonrasında bıraktım psikolojimi bozmasın diye
Ablamdada vardı çok ciddi anlamdada kiloluydu ki kist olunca kilo vermekte aşırı zorlaşıyor. Baya zorladı kendini kilo verdi sağlıklı beslendi sonrada ikizlere hamile kaldı. Yani üzülme diceeem tahmin edebiliyorum nasıl bişe olduğunu o yüzden bol bol dua 🙏🏻

Ablamdada vardı çok ciddi anlamdada kiloluydu ki kist olunca kilo vermekte aşırı zorlaşıyor. Baya zorladı kendini kilo verdi sağlıklı beslendi sonrada ikizlere hamile kaldı. Yani üzülme diceeem tahmin edebiliyorum nasıl bişe olduğunu o yüzden bol bol dua 🙏🏻
Benim kilom iyi suanda bir tek saglıklı beslenmek kaldı. Suan reglım Zaten ac karnına incir yemeye baslıcam bakalım ne olcak insallah ise yarar

Back