Arkadaşlar bişey soracam adet görmeyince hamile kalınırmı oğlum 4 aylık 40 ımdan sonra hiç adet olmadım. Bebeğim son zamanlarda çok kusmaya başladı sadece emziriyorum yalnız arada bir doymadığını hissettiğim zamanlarda mama veriyorum. Kaynanam acaba hamilemisin ondan mı kusuyor bu çocuk diyo öylemi olur acaba. Oğluma hamileyken hiç bulantım falan olmamıştı yani belirti falan da yok ama korkuyorum yinede test yapmaya
canim emzirirken adet olmamak normalmis ben de dogumdan 2,5 aysonra oldum.korkmustum ben de snein gibi hap kullaniyordum ama yine de test yaptim negatif.sen de bir dr a git korunmuyorsan ihtimal var bence.ama korunuyorsan birsey olmaz.
canim oncelikle gecmis olsun.
kac haftalikken dusuk yaptin?
dr un korunma suresi soylemedi mi sana?
ben 7 haftalikken yapmistim dusuk,dr 3 ay korun demisti.
regli olmaman hamile kalmayacaksın anlamına gelmiyor.hem korkununda ecele faydası yok.hemen testini yap en azından sonucu bilirsin ve için rahat eder.bende 4 ay olucak doğum yapalı hala olmadım.bir iki kere damla şeklinde geldi bi daha tık yok.çok dikkat etmek lazım.
bence test yaptır hemen korunduysanız eğer tabiki etkili bir korunma yöntemiyle büyük bir ihtimal birşey yoktur.
doğum sonrası etkili bir şekilde bebek emzirildiği zaman altı aya kadar adet görülmeyebiliyor ve hamile kalman bebeği kusturmaz öyle birşey yok
Arkadaşlar bişey soracam adet görmeyince hamile kalınırmı oğlum 4 aylık 40 ımdan sonra hiç adet olmadım. Bebeğim son zamanlarda çok kusmaya başladı sadece emziriyorum yalnız arada bir doymadığını hissettiğim zamanlarda mama veriyorum. Kaynanam acaba hamilemisin ondan mı kusuyor bu çocuk diyo öylemi olur acaba. Oğluma hamileyken hiç bulantım falan olmamıştı yani belirti falan da yok ama korkuyorum yinede test yapmaya
Arkadaşlar kendi kendime ''değilimdir, değilimdir'' diye diye yaptım test negatif çok şükür. Allahım daha ilerleyen zamanlarda oğlum büyüdüğünde nasip eder inşallah. Teşekkür ederim hepinize...
Arkadaşlar kendi kendime ''değilimdir, değilimdir'' diye diye yaptım test negatif çok şükür. Allahım daha ilerleyen zamanlarda oğlum büyüdüğünde nasip eder inşallah. Teşekkür ederim hepinize...