yaa noldu kızıma bilemiyorum:(

iremim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
189
1
96
merhaba arkadaşlar kızım bu ay bir yaşına girecek ama çok huysuz geceleri bana kabus eden bir bebek oldu sık sık yarım saatte 1 saatte 1 uyanıp duruyor, ne yapacağımı şaşırdım bir rahatsızlığıda yok ama noluyor kızıma bilemiyorum rahat uyuması için ne tavsiye edersiniz:uhm:

Benim bebeğim doğduğundan beri öyle kesintisiz beş saat uyusa yarım saatte satte bir uyanıyor.Bebeğim iştahlı bir bebek bu açıdan gazı ve kakası çok oluyor ve bu onun uykusunu kaçırıyor tabi bir yandada diş çıkarmalar devam ediyor.Ben çözüm bulamadım bir türlü sadece senin gibi bu konudaki derdimi paylaşmak istedim.

Benim oğlumda ocakta 1 yaşına girecek bizde de durum aynı devamlı uyanıyor ve de emmek istiyor bakalım sütten kesince neler olacak.

emse neyse ama emmiyor neden böyle analayamıyorum anladığım kadarıyla sizde çaresizssiniz ,bakalım kim bize yardım edecek sevgilerimle

bebek bakımı ve beslenmesi bolumunde "ıhlamur+ayva kabuğu+karanfil"in gece uykusuna iyi geldiğini okumuştum...

selamlar günaydın size ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama benim eşimin yiğenininde böyle bi derdi vardı ve çocuğuna papatya kaynatıp içirdi ve rahatladı sizlerde bi deneyin bakalım belki işe yarar

canım benim oglumda yaşından sonra sapıtmıştı yarım saatte bir kalkıyordu emiyordu sürekli 15 aylıga kadar devam etti hamile kaldım sütten kestim 1 hafta sonra deliksiz uyumaya başladı bende anlam veremiyordum sütten kesince anladım derdini emmek istiyor alışkanlık yapıyor bir müddet sonra

anason ve rezene karıştırıp verebilirsin
iananılmaz rahatlatıyor.aktardan al ama
çay olarak 1 tk anason,1tk rezene 1 bardak kaynar suya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…