• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları ya yanlışmı yaptım acaba???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aysesat

YiĞit 31/07/2008
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
542
2
96
Antalya
slm,benim bebeğim 9 aylık,bitane diş çıkardı diğerini çokarıyor,
geçengün arkadaşımın bebeği hastalandı.kusma ishal,ateşi vardı.barsak enfeksiyonu çıktı rahatsızlığı,benimkide ertesi günü aynı rahatsızlıkları gösterince bende doktora gittim ve anlattım bunları
hemen 2 tane antibiyotik verdi,kullanıyorum ama içim hiç rahat değil
çünkü tahlil yaptırmadım,dişinden olabilirmi diye düşündüm sonra,çünkü barsak enfeksiyonunun bulaşıcı olmadığını öğrendim,yani en azından öpücük yada tükürükle geçmiyor diye duydum
doğrumu acaba ne dersiniz,
ben genede yarın doktora gidicem ama antibiyotikler hakkında karamsarımbenneyaptımkibenneyaptımki:uhm::uhm:

canım dediğin gibi tahlil yaptırmadan kulluanma derim.belki dişlerinden dolayı olabilir.bende bu dr.anlamıyorum hemen ilaca koşuyorlar.bi tahlil yaptır canım için rahat etsin.çokda ilaca alıştırmamak lazım.daha küçükler.geçmiş olsun

bazı drlar da tahlil yapmayı gereksiz buluyor.
misal ates için götürdük bir dr a,tahlil yaptı kanında mikrop var dedi.antibiyotik yazdı,ishal yaptı ilaç.
bizim asıl dr a gittik,ateşi olan cocugun kanında illaki mikrop çıkar dedi. vs.

Back