- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yo hepimiz yapıyoruz cansu yok bugün ya ondan dedim onaBen de okudum cansu icin.
Duasini cansu mu yapacak :))
Ben ogrenesiye kadar liste bitecek3. Gün
Yo hepimiz yapıyoruz cansu yok bugün ya ondan dedim ona
Pakize maşallah çalışıyomusun sen :)Cansu icin okudum.
Yok canim calismiyorum. Cocuk 8 bucukta krese gidiyor da erken kalkiyorum. Okumusken bildireyim dedimPakize maşallah çalışıyomusun sen :)
Biz daha yataktan kalkmadık
Maşallah Allah bağışlasınYok canim calismiyorum. Cocuk 8 bucukta krese gidiyor da erken kalkiyorum. Okumusken bildireyim dedim
Insallah canim. Rabbim gonlune gore versin.Maşallah Allah bağışlasın
Allah bizede nasip etsin oğlumuzu okula göndermeyi inşallah :)
Neden verdin kreşe küçükmüş annesi :)Insallah canim. Rabbim gonlune gore versin.
Okula gidiyor dediysem daha 3 yasinda. :))
Evet cok kucukNeden verdin kreşe küçükmüş annesi :)
Olsun canım atlatırsınız inşallah bu dönemide üzülmeEvet cok kucuk
Konusma haylazligi vardi. Arkadas edinemiyordu cekingendi bir de biraz hircindi. Doktor da kres onerdi. Yarim gun yazdirdik biz de.
Mecbur kaldim iyiligi icin biraz acsin diye yazdirdim
Insallah canim :)Olsun canım atlatırsınız inşallah bu dönemide üzülme
Varsaydigin için teşekkürler canım benim okudum ben ama haber vermemisimCansuyuda okudu varsayalım 4. Gün esması çok şükür bitti cansu için 3 gün kaldı.
Sırada kim olmak ister canlar :)
Katılım sırası adil geliyor bana. Konu sahibi olarak yasende olsun sıra Veya da Cansu’dan sonra katılma talebinde bulunan @mer_4260’ta olsun.Cansuyuda okudu varsayalım 4. Gün esması çok şükür bitti cansu için 3 gün kaldı.
Sırada kim olmak ister canlar :)