- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.863
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yo hepimiz yapıyoruz cansu yok bugün ya ondan dedim onaBen de okudum cansu icin.
Duasini cansu mu yapacak :))
Ben ogrenesiye kadar liste bitecek3. Gün
Yo hepimiz yapıyoruz cansu yok bugün ya ondan dedim ona![]()
Pakize maşallah çalışıyomusun sen :)Cansu icin okudum.
Yok canim calismiyorum. Cocuk 8 bucukta krese gidiyor da erken kalkiyorum. Okumusken bildireyim dedimPakize maşallah çalışıyomusun sen :)
Biz daha yataktan kalkmadık![]()
Maşallah Allah bağışlasınYok canim calismiyorum. Cocuk 8 bucukta krese gidiyor da erken kalkiyorum. Okumusken bildireyim dedim![]()
Insallah canim. Rabbim gonlune gore versin.Maşallah Allah bağışlasın![]()
Allah bizede nasip etsin oğlumuzu okula göndermeyi inşallah :)
Neden verdin kreşe küçükmüş annesi :)Insallah canim. Rabbim gonlune gore versin.
Okula gidiyor dediysem daha 3 yasinda. :))
Evet cok kucukNeden verdin kreşe küçükmüş annesi :)
Olsun canım atlatırsınız inşallah bu dönemide üzülmeEvet cok kucuk![]()
Konusma haylazligi vardi. Arkadas edinemiyordu cekingendi bir de biraz hircindi. Doktor da kres onerdi. Yarim gun yazdirdik biz de.
Mecbur kaldim iyiligi icin biraz acsin diye yazdirdim
Insallah canim :)Olsun canım atlatırsınız inşallah bu dönemide üzülme![]()
Varsaydigin için teşekkürler canım benim okudum ben ama haber vermemisimCansuyuda okudu varsayalım 4. Gün esması çok şükür bitti cansu için 3 gün kaldı.
Sırada kim olmak ister canlar :)
Katılım sırası adil geliyor bana. Konu sahibi olarak yasende olsun sıra Veya da Cansu’dan sonra katılma talebinde bulunan @mer_4260’ta olsun.Cansuyuda okudu varsayalım 4. Gün esması çok şükür bitti cansu için 3 gün kaldı.
Sırada kim olmak ister canlar :)