Yine de dua edelim biz.. Şimdi okudum doktorların beyin ölümü gerçekleşti dediği hasta fiş çekilince uyanmış.. Rabbim büyük, bir umut duaya devam edelim..
Edelım canım byle bır ıhtımal varsa ben edıyrum zaten ...
Ne olursa bizi de haberdar et lütfen.. Kardeşimmiş gibi içim acıyor şu an..
Allah razı olsun ınsallah bu uzuntulerımız yerını sevınnce bırakır canım mutlaka yazarım buraya destegın ıcın ck tesekkur ederım
Cümlemizden inşaAllah..
İnşaAllah canım.. hala dua ediyorum, Rabbim büyük ne olacağı hiç belli olmaz..
Allah razı olsun canım mubarek gunlerın hurmetıne Rab bım dualarımızı gerı cevrmesın ınsallah
çok ÜzgünümArkadaslar 15 dakıkadır elımde telefn ekrana bos bos bakıyorm ne yazacagımı bılemıyorum cok dusuncelısınız elınızden gelen yardımı yaptınız, ılgılendınız, cerenımızın halını hatrını sordunuz bu sıcak yaz gunlerınde bgazınız kuruya kuruya zıkır cektınız COK BUYUK destek oldunuz Allah hepınızden bın kere razı olsun en dar anınızda hızır aleyısselamı gndersın yardıma...
Malesef cerenımızın beyın olumu gerceklestı onu kaybettık melek oldu guzel yavru... artık yapacak bıseyımız kalmadı doktorlr fısını cekelım mı dıye srdu aılesı dayanabıldıgı kadar yasasın dedıler ... cekın denır mı denmez hıc bır anne baba dıyemez ...
Allah sabırlar versın cok uzgunuz
Hakkınızı helal edın cok tesekkur ederım hepınıze
annesinin kucağındamıymışKızlar o kadar ktuyum kı can lazım eger bı can bulursak bu kız ıyılesecek deseler tereddut etmem benımkını alın derım kan lazım deseler organ lazım deseler kosa kosa gıderım ama elden bısey gelmedı kucucuk bedenıyle dayanamadı bızde bısey yapamadık ınsan buna kahrolıyor kazayıda grsenız bu basıt kazada olen olmamıstr dıye dusunur ınsan ama cerenımız gıttı hemde hız ve macera tutkunu bı motorcu yuzınden oylekı kaza esnasında babası kendını feda ettı motorcu arabanın ustune surerken baba deeksıynu kızını ve esını kruyacak tarafa kırmıs motor baabanın oldugu tarafa cıkmıs ama acılan hava yastıgı darbe etkısıyle kucuk kızın basına acılmıs annesıyle hava yastgı arasına sıkısmıs beyın kanaması ve vucudunda kırıklar...
Amın arkadasım Allah ım bol bol sabır versın bgazıma bısı otrdu gtmıyor
Hep ıcımızde bır umut var ben konduramadıgımdan mı bılmem hep uyanacakmıs gıbı gelıyor elden bıaey gelmedıkce kahroluyor ınsan
Amın canım amınnn
Cok zor bı ımtıhan Allah sabrını versın
Amınnn arkadasım ıcımız paramparca annesıne babasına mı yanalım cerenımıze mı yanalım baska kardesı yoktu o ınsanlar nasıl dayanacak dusunmekten delırecek gıbı olyor ınsan
Cok zor canim cok icim kaniyor, sözün bittigi yerdeyizAmın arkadasım Allah ım bol bol sabır versın bgazıma bısı otrdu gtmıyor
Hep ıcımızde bır umut var ben konduramadıgımdan mı bılmem hep uyanacakmıs gıbı gelıyor elden bıaey gelmedıkce kahroluyor ınsan
Amın canım amınnn
Cok zor bı ımtıhan Allah sabrını versın
Amınnn arkadasım ıcımız paramparca annesıne babasına mı yanalım cerenımıze mı yanalım baska kardesı yoktu o ınsanlar nasıl dayanacak dusunmekten delırecek gıbı olyor ınsan
Arkadaslar 15 dakıkadır elımde telefn ekrana bos bos bakıyorm ne yazacagımı bılemıyorum cok dusuncelısınız elınızden gelen yardımı yaptınız, ılgılendınız, cerenımızın halını hatrını sordunuz bu sıcak yaz gunlerınde bgazınız kuruya kuruya zıkır cektınız COK BUYUK destek oldunuz Allah hepınızden bın kere razı olsun en dar anınızda hızır aleyısselamı gndersın yardıma...
Malesef cerenımızın beyın olumu gerceklestı onu kaybettık melek oldu guzel yavru... artık yapacak bıseyımız kalmadı doktorlr fısını cekelım mı dıye srdu aılesı dayanabıldıgı kadar yasasın dedıler ... cekın denır mı denmez hıc bır anne baba dıyemez ...
Allah sabırlar versın cok uzgunuz
Hakkınızı helal edın cok tesekkur ederım hepınıze
Keşke oto koltuğu kullansalarmışçok ÜzgünümAllah bol bol sabır versin ailesine ne denir ki ... aynı yaşta oğlum var
annesinin kucağındamıymış
Ah işte bizde de yok anlatamıyorum eşime, en büyük korkum buKeşke oto koltuğu kullansalarmış
çok ÜzgünümAllah bol bol sabır versin ailesine ne denir ki ... aynı yaşta oğlum var
Allah bagıslasın canım
annesinin kucağındamıymış
Uuuufffffbu son zamanlarda aldığım 2. cocuk vefati haberi ben bu kadar cocuk diye yanip tutusurken mileltin evladini kaybediyo olmasi o kadar uzuyorki beni Başınız sagolsun... o zaten daha günahsız bir melekti, cennette annesini babasini bekleyecek simdi... Allah ailesine ve sizlere sabir versin cok zor gercekten
Cok zor canim cok icim kaniyor, sözün bittigi yerdeyiz
Rabbim ailesine sabırlar versin
Allah razı olsun amın
Allahım ne büyük acı Yarabbim sen kalanlarına yardım et
Amınnn canım
Allah sizdende razı olsun
O melek kız melek oldu gitti öylemi şimdi
içim parçalandı okuyunca ne diyeceğimi ne yazacağımı da bilmiyorum emir büyük yerden olunca bize laf düşmüyor Rabbim ailesine Hz.Eyyüp Peygamberin sabrından nasip eylesin inşallah çok acı Rabbim hiç bi anne babaya evlat acısı göstermesin inşallah
Gerçekten ne yazacağımı bilemedim Rabbim yardımcısı olsun ailesinde cereninde umarım doktorların dediği gibi olmaz ve iyileşir... Allah o trafik canavarlarını iki dünya da da beter etsin bıktık trafik terörü yüzünden sürekli canların yanmasından
Keşke oto koltuğu kullansalarmış
Safistd canım bir gelişme var mı? Kaza nerede olmuş. Benim üzüntüm kazanın oluş şeklinden dolayı ikiye katlandı Yaaa nedir bu kendini tatmin etmek için anlamsızca yapılan hız tutkusu. Yazık değil mi o yavrucağa anne babaya yitip giden canlara Niye böyle oluyor? Günahsız yavrumm ne acılar çekiyor kendini bilmez yüzünden. Çok kızgınım söylemek istediğim o kadar çok şey var ki terbiyem elvermiyor içime atıyorum. Allhımmmm bi mucize lütfen Cerenimize bi mucize Cerenimiz için Rabbim nolurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?