Canim yavrumuz Ceren icin 3,000 Ya Şafi zikrimi cektim. Allahım anne babasına sevdiklerine bağışlasın. Ya Şafi ismi hürmetine Rabbim şifalar versin tez elden insaAllahKızlar arkadasımız aılesıyle bırlıkte trafık kazası gecrdı bu aksamustu bes yasındakı kızlar cerenımız slunum makınaasına baglandı doktorlar herseye hazrlıklı olun dedı aıle perısan... Daha yenı geldık hastaneden annesı sıkıca tuttu elımı dua ıste dedı tanıdıgın herkesın duasını ıste dedı... Benımde aklıma az cok buradakı dua topıklerınde grdugum sızler geldınız Lutfen az cok demeyın duanızı esırgemeyın YA ŞAFİ dıyelım sayı belırtmıyrum ne kadar toplanırsa o olsun kızımızın adı ceren bulent kızı ceren okuyan okumayan herkese tesekkur ederım
@whitewolf canım bu topıgı yonetebılırsen cok sevınırım ben gıremeyebılırım gun ıcınde emrıvakı gıbı oldu kısura bakma sana ozel mesaj atmayı denedım atamadım...
gulbera
yumiti
vefa84
Y yesil_zeytin_
dnzderya
bulut776
L LiLyaNa_
FallenAngel
@_Nun_
Yagmurun_kizi
C cansu_tr
evTik
Senfonim
@miskamber
TEKPRENSES
S synulox
CatlakB
@eflalim
@lisaa-89
Veson
G guzbahar
Enfal97
@hsevda
Lale kozan
saydin78
kedicik61
Cry-
ceren_08
tubatesbih
@SEMA GUZEL
Yariiimm
Avrenim
ShinSeGi
mrym5579
@htcmhmt3238
aaynaa
gnc10
Çok geçmiş olsun. Zikirmatiğin yoka a bol bol ya Şafi çekerim. Rabnim kabul etsin
500 tane alıyorum Rabbim sağlığına kavuştursun inşallah
Canim yavrumuz Ceren icin 3,000 Ya Şafi zikrimi cektim. Allahım anne babasına sevdiklerine bağışlasın. Ya Şafi ismi hürmetine Rabbim şifalar versin tez elden insaAllah
1000 tane alıyorum Rabbim şafi ismi hürmetine şifa sını versin annesine babasına bağışlasın
Allah razı olsun kızlar cok tesekkur edeerım500 tane de ben okudum
Allah tez zamanda sağlıgına kavuşursun ceren'i
Allah şifa versin inşaAllah, ailesine bağışlasın.
Safistd aslında yöneticiye gerek yok. Herkes okuduğu sayıyı en sonki sayıya eklese yeter.
3.000 tane ya Şafi benden.
BÜLENT KIZI CEREN'İN ŞİFASI İÇİN
Okunan Ya Şafi Sayısı:8.000
ALLAH acil sifa versin . Umarim biran evvel iyilesir. Canim benim.
InsaALLAH.Amın canım ınsallah gun btmeden ıyu bı haber alırız
1.000 adet alıyorummmm ya şafiiiii ramazanın yüzü suyu hürmetine...
1000 tane okuyacağım ben de @whitewolf ev taşıdı da canm bu sıralar giremez heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?