- 2 Ağustos 2013
- 34.205
- 101.996
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma bitti sanırım canım Allahım şifa versin inşallah anneciğine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 7.000 alayım ama akşama bitirince yazayım biraz işlerim var olurmu
mutlulukbenihicbirakma bitti sanırım canım Allahım şifa versin inşallah anneciğine
Rabbim şifasını versin inşallah tez zamanda canım anneciğimHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar
Allah razı olsun inşallah şu mübarek günde annem ile birlikte tüm hastalarımıza şifalar versin Rabbim
Rabbim sizinde ne muradınız varsa hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Etiketleyemediğim varsa hakkınızı helal edin
Blue_Black burcusami Ssevincli Cookiie Bonus H M
sweetgirlcandy Ballikabak
Life light MoonfacedMom Hemsirecik
@Perfectmatch merve Nego Yorgunkus Morrmeneksee Morm Catlak-kurabiye Mintimint A akimel
Chocolita M Morlale8 UcanSupurge Delirtiyor M Maviiiii000
Aminn canım benim Rabbim anneciğine de acil şifalar versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsunHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar
Allah razı olsun inşallah şu mübarek günde annem ile birlikte tüm hastalarımıza şifalar versin Rabbim
@Perfectmatch merve Nego Yorgunkus Morrmeneksee Morm Catlak-kurabiye Mintimint A akimel
Şifa olsun inşallahHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar
Rabbim şifasını versin inşallah tez zamanda canım anneciğim
Aminn canım benim Rabbim anneciğine de acil şifalar versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun
7.000 okudum bitti Rabbim şifalar versin tez vakitte inşallah mutlulukbenihicbirakma
Şifa olsun inşallah
Aldığım bini okudum bilgilendirmeBen de bin alayım kuzum Allah acil şifalar versin
Allah kabul etsin inşallah sağolasınAldığım bini okudum bilgilendirme