- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
canım benim benim korkmak aklımda bile yoktu.bugün sitede öyle şeyler okudum ki.birisi çekilirken çığlıklarını duydum diyen var.yerimden kalkamadım annem giydirdi ağlayarak diyen var.bir de eski usül acılıymış yeni usül değil de inşallah beimki yeni olur.ben adet olacam daha onu bekliyorum sağol canım yardımın için.güzel arkadaşım sen hala çektirmedin mi filmiklava:
adet sancına katlanabiliyon mu? evetse işte o kadar
ama sana tavsiyem filme gitmeden yarım saat öncesinden ağrı kesici al, majezikde olabilir
bu filmden korkacaksan doğumu nasıl yapıcan canım?
biz kadınlar kadar cesaretli, sabırlı ve güçlü varlıklar yoktur herhal
bizim yerimizde erkekler olsa bunların hiç birini yapmaz gidip evlatlık alırdı valla
alttan muayene edilir gibi oluyor sadece ilaç enjekte edilirken adet sancısı başlıyor
ee oda normal artık, sancının olması tüplerin açık olduğunu gösteriyor
heeç korkma tamam mı canım
inşallah seninde tüpler açıktır yerimseniben
ben röntgen teknisyeniyim.bizim muayehanede belirli zamanlarda rahim flimi cekeriz...sen korkma bazen abartıyorlar...öle insanın çok canı yanmıyo..zaten en fazla 10 dakika içinde flim çekilip bitiyo.ayrıca şunuda söleyeyim bende 2 sefer rahim flimi çektirmek zorunda kaldım...ben rahim flimin faydasınıda gördüm.verilen ilaç rahime fayda etti ve ilk ayımda hamile kaldım.hiç korkma arkadaşım.güçlü ol ve bebegini kucagına almanın hayalini kur.o seni güçlü ve korkusuz yapacaktır sevgilerimle...
canım benim benim korkmak aklımda bile yoktu.bugün sitede öyle şeyler okudum ki.birisi çekilirken çığlıklarını duydum diyen var.yerimden kalkamadım annem giydirdi ağlayarak diyen var.bir de eski usül acılıymış yeni usül değil de inşallah beimki yeni olur.ben adet olacam daha onu bekliyorum sağol canım yardımın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?