- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 33
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa çok küçükmüş bu inşallah yaşar ya
Anasi oldun yavrunun nisancigim:) foto atsana
Cok sevindim beslenebilmesine..
Resmini de yollayin :)
Resmini yükledim kızlar çok minik bakinsaniza.Ay o kadar merak ettim ki, gerçekte hiç bu kadar küçük yavru kuş görmemiştim..
Resmini yükledim kızlar çok minik bakinsaniza.
Canım sucuk verme bir daha midesini bozar.kıyma verebilirsin..Bugün çiğ sucuk ve yumurta sarısı verdim. kıyma versem daha iyi sucuk baharatlı sonuçta. Su da veriyorum bugün daha iyi kızlar inşallah dua edin yaşasın.
Ben de ondan korktum eşim kıyma alacak ondan vericem. Et yemesi lazım. Solucan bulup getiremeyecegim için evde ki olanlardan idare etmeye çalıştım. Saatte bir 3 damla su damlatıyorum ağzına. un mamasi ve yumurta sarisi veriyorum. Bunlar simdilik yeterli olur inşallah. Ne zaman tüyleri tam çıkacak acaba daha ayakta bile duramıyor kızlar çok minik bu.Canım sucuk verme bir daha midesini bozar.kıyma verebilirsin..
Çok guzel bi davranıs tebrik ederim
Inşallah bizim yanımızda çok iyi geliştirir kendini minik kuş...Büyükannem " artık cücük" derdi yuvadan atılan kuşlara. Anne 3 yavruya bakamaz. Hepsi öleceğine en zayıf halka feda edilir. Doğanın kanunu maalesef.
Çok küçükmüş, ben yavru kusumun yanına tüylü peluş oyuncak koymuştum.ona sokulup uyuyordu.bi deneyin isterseniz urkuyordur şimdi.Resmini yükledim kızlar çok minik bakinsaniza.
Dün gece maalesef kaybettik öldü.Nisan kuş nasıl, toparladı mı birazcık?
Hay Allah aklima düştü bende nasıl oldu demeye gelmiştim. Siz elinizden geleni yaptiniz uzulmeyin cok küçüktü anne ilgisi gerekiyorduDün gece maalesef kaybettik öldü.