- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikinize de sordun canım :) senın ki bitince brnim ıcınde çekelim olur mu kardeşim :'( Allah razı olsun herkesin gönlüne göre versın dualarda buluşalım
Okuruz canım hepinizede Allahın ıznıyle.. Rabbım kabul etsin dualarımızı inşallahOlur canımm. Nisa icin okuduk Minel icin okuyoruz simdi, bitince sana okuruz senden sonra da bana okuruz tamamlarız insallah :)
Benim yasim buyuk biraz, 30 lardayimIkinize de sordun canım :) senın ki bitince brnim ıcınde çekelim olur mu kardeşim :'( Allah razı olsun herkesin gönlüne göre versın dualarda buluşalım
Dua kardeşlerim Allah razı olsun ikinizden de :) nasıl mutlu oldum anlatamam nisacım duan karsılıgında Rabbim sizlerede inşallah tez vakitte o hayırlı ınsanı karşınıza cıkarsın. ♡♥♡♥500 daha aliyorum Ah Minel icin
Kalan 2000
Rabbim kotulerden kotu olaylardan uzak tutsun seni. InsAllah karsina seni hak edecek, seni sevecek, seninde sevecegin sana uygun birini cikartir insallah en kisa zamanda
Canim paylasabiliriz, bitirdim ben simdi. Biraz daha almak icin geldim sen okuyacagim kendim demissin. Kalanida beraber okuyalim bitsin. haber ver bana.Kalan 2000 de ben okuyacagım duamı edecegım. Bitince haber veririm sizlere baslayalım kızlar :) Allah razı olsun. Bu tur bitsin bi daha döndürelim bir tur daha kızlar ne zarar gelir yer gök dua inşallah Allah kabul eder. :)
Canım paylasabılıriz istersen ben de sımdı okuyayım dıye gırdım konuya sayı bakmak ıcın ama bitmiş valla :) 500 500 bölüsebiliriz istersenValla evde tadılat vardı aksamları okuyabıldım hep sabah okuyacagım o zaman kalan 1000 taneyıde
Amin canım amin.. Rabbim sizlerede hayırlı yerler nasıp etsin. Utandırmasın inşallah ♡♥♡♥Yaa ne demek canım asıl sen sağ ol Insallah Allah kabul eder gönlünden geçenleri senin icin hayırlı eyler
Allah razı olsun canım benim. Amin inşallah Rabbim gönlünüzün ne muradı varsa versın Aminntamam canim ozaman bende 1000 okuyorum, redvelwetcake 500, ah minel 500, ve btiriyoruz.
Rabbim dualarini kabul etsin Ah Minel