Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasın canım 21 yasındayım ben..Ben de 200 okurum ben de yasadım yaşadığını canım kaç yaşındasın
Arkadasım bu arada benım ıcın okuyoruz bilgın olsun. Yası nısaya mı bana mı sordun bılmıyorum ama :)Ben de 200 okurum ben de yasadım yaşadığını canım kaç yaşındasın
Canım yaa Allah razı olsun hepımız yoğunduk sanırım bugun olsun sorun degıl elhamdulıllah az kaldı cok sukur bu kadar oldu ya bın sukur :) bende baslıyorum sımdı1000 tane de ben aldım canım sımdı girebildim ben de ancak
Kalan 8.000
Canım yaa Allah razı olsun hepımız yoğunduk sanırım bugun olsun sorun degıl elhamdulıllah az kaldı cok sukur bu kadar oldu ya bın sukur :) bende baslıyorum sımdı
Tamam kardeşim olur cekelim elbette.. amin inşallah canım Rabbim hepimizede hayırlı esler nasip eylesin. Allah razı olsun hepinizdenIkinize de sordun canım :) senın ki bitince brnim ıcınde çekelim olur mu kardeşim :'( Allah razı olsun herkesin gönlüne göre versın dualarda buluşalım