- 17 Ağustos 2013
- 3.261
- 2.643
Amin canım aminnnn.Tamam canım senı de ekliyorum o zaman. Allah sana da hayırlı bir evlat nasip etsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım aminnnn.Tamam canım senı de ekliyorum o zaman. Allah sana da hayırlı bir evlat nasip etsin insallah
Allah razı olsun canım :) Allah senın de gönlünden ne geciyorsa nasip etsin711 tane okudum canim Allah gonlunden ne geciyosa nasip etsin icimden geldi okudum insallah Allah razi olur
Hoşgeldin aramıza inşallah daim olursun Rabbim sana tez zamanda hayırlı bebek versinKatilabilirmiyim ben de
Amin nisacım iİnşallah canımm.. Allah razı olsun ah inşallah cok isterim hayırlı eşten sonra Hayırlı evlat inşallah Rabbim bizede gösterir o gunleri inşallah cok mutlu oluruz hepimizde
Amin nisacım inşallah dualarımız kabul olur nişanlı olanların sorunu biter tez zmaanda evlenir hayırlı evlatları olur hepimiz çok mutlu oluruz inşallahAllah hepimizin dualarini kabul etsin insallah arkadaslar, es icin dua edenlere sicacik yuva versin, is icin dua edenlere bol kazancli zevkli is versin, bebek icin dua edenimiz yok sanirim ama hepimizde istiyoruz insallah hayirli evlatlar versin hepimize, hem bu dunyada hem ahirete mutlu olalim insallah.
Canım yalnız pınar erhan okuduğunda ben namazımı kılmamıştım nolcaksuleeeem arkadasımız icin 4444 tefriciye okuyoruz
1. redvelvetcake ..........
2. nisa1234 ..................
3. A Ah minel .................
4. suleeeem .................50
5. T TURKUAZ00 ...........
6. damla_22 ...............
+711
Okunan: 761
Kalan: 3683
Allah arkadasımızın dualarını kabul etsin insallah
Canim okudugun salat-i tefriciye mi yoksa Ya Latif mi.711 tane okudum canim Allah gonlunden ne geciyosa nasip etsin icimden geldi okudum insallah Allah razi olur
Benim sayım doğru@@suleeeem arkadasımız icin 4444 tefriciye okuyoruz
1. @@redvelvetcake..........
2. @@nisa1234..................100
3. @@Ah minel.................
4. @@suleeeem.................50
5. @@TURKUAZ00...........100
6. @@damla_22...............110
Okunan: 360
Kalan: 4084
Arkadaslar hata varmi herkes okudugu sayiyi kontrol edebilir mi.
Birde her okudugumuzda listeyi kopyalayip okudugumuz sayiyi yazip post edelim. Sayi karismasin.
6 kisiyiz boyle yaparsak karisiklik olmaz.Olur mu?