- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahminel Allah duanı kabul etsin.
Bugün sulem için okumaya başlıyomuyuz ?
Canım benim benim tatlımı tatlı yüreği kadar kendide güzel arkadaşım Allah razı olsun senden.. Amin inşallah hepimizin Allah gönlüne göre versin ♥Canım Allah kabul etsın duanı ben de okudum bıtırdım ınsallah gönlünden gecen ne varsa gercek olur güzel yürekli guzel yüzlü arkadasım :)
Cok sagol canım Allah razı olsunAhminel Allah duanı kabul etsin.
Bugün sulem için okumaya başlıyomuyuz ?
Sulemmcim namazını kıl niyetini yap başlayalım :) haber et bize
Canım sen kıldığın zaman baslayalım sen yaz bız başlarız :)Kızlar ne zaman başlıyoruz ben kılmadım namazı ne zaman kılayım
Canım sen kıldığın zaman baslayalım sen yaz bız başlarız :)
Tamam canım Allah kabul etsınCanımcım bu akşam kılayım yarın başlayalım mı o zaman
İnşallah canımm.. Allah razı olsun ah inşallah cok isterim hayırlı eşten sonra Hayırlı evlat inşallah Rabbim bizede gösterir o gunleri inşallah cok mutlu oluruz hepimizdeAllah hepimizin dualarini kabul etsin insallah arkadaslar, es icin dua edenlere sicacik yuva versin, is icin dua edenlere bol kazancli zevkli is versin, bebek icin dua edenimiz yok sanirim ama hepimizde istiyoruz insallah hayirli evlatlar versin hepimize, hem bu dunyada hem ahirete mutlu olalim insallah.
Tmm canım sen kıl başlayalım inşallah ♡Canımcım bu akşam kılayım yarın başlayalım mı o zaman
Canlım düzenli okuyabıleceksen eklerız listeye senı de okudukça eklıyoruzKatilabilirmiyim ben de
Düzenli okurum canım ben de bebek için dua ediyorum .Canlım düzenli okuyabıleceksen eklerız listeye senı de okudukça eklıyoruz
Tamam canım senı de ekliyorum o zaman. Allah sana da hayırlı bir evlat nasip etsin insallahDüzenli okurum canım ben de bebek için dua ediyorum .