Ben hiç kv. Nişanlıyken böyle kötüydü evlendikten sonra düzeldi miss gibi geçiniyoruz diyeni görmedim. Bu net görmedim ! Ha beni sorarsan 2ncı nişanı attığım günü hiç unutmam dünya basıma yıkıldı sanki artık bir daha ayağa kalkamıcam herşey bitti benim için diyordum ilaçlarla beslendim ve durdum ayakta sana abartısız söylüyorum ve dedim ki Ahh ben niye ilk nişanımı atınca üzüldüm o kadar hastanelere yatacak duruma geldim o acı neymişki... dedim. Şükret çünkü ben cok isyan etmiştim Allahım neden ben diye çok tövbe ettim sonrasında.. Şunu anladım Allahtan gelene razı olmadıgın vakit Allah beterini veriyor herzaman şükret Demekki Allah seni seviyor ve seni daha iyilerine layık görüyor. Allah herkesin kalplerine bakar ona göre verir bunu unutma..
Şuansa öyle içim ve vicdanım rahat ki çünkü benim ikisindede karsı tarafa tek kötülüğüm dokunmadı.. şuan sanki hiç nişanlanmamışım gibi hayata yeniden başladım.. kimsenin yanında Ağlamadım derdimi kimseye anlatmadım. Elbet arada hüzünleniyorum ama hep kendime olmadı diye değil.. sindiremediğim şeyler var cunku ama Zaman.. zamana bırak.. Elbet Allah bizlere de hepimizede nasip edecek hayırlı eşler.. ve ilerde sadece tebessüm edicez bu üzüntülere birde şükür edicez.. O yüzden üzülmeye değmez.. Sana tavsiyem sakın kendini üzüp yıpratma yahu sen daha önemlisin.. Dualarımdasın artık canım benim..
Ben asla nişanı at yok şöyle yap diyemem cunku bu büyük vebal ama sakın kendinide ezdirme sakın..
Şuansa öyle içim ve vicdanım rahat ki çünkü benim ikisindede karsı tarafa tek kötülüğüm dokunmadı.. şuan sanki hiç nişanlanmamışım gibi hayata yeniden başladım.. kimsenin yanında Ağlamadım derdimi kimseye anlatmadım. Elbet arada hüzünleniyorum ama hep kendime olmadı diye değil.. sindiremediğim şeyler var cunku ama Zaman.. zamana bırak.. Elbet Allah bizlere de hepimizede nasip edecek hayırlı eşler.. ve ilerde sadece tebessüm edicez bu üzüntülere birde şükür edicez.. O yüzden üzülmeye değmez.. Sana tavsiyem sakın kendini üzüp yıpratma yahu sen daha önemlisin.. Dualarımdasın artık canım benim..
Ben asla nişanı at yok şöyle yap diyemem cunku bu büyük vebal ama sakın kendinide ezdirme sakın..