- 3 Ocak 2014
- 1.591
- 1.250
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım duzenlı okuyabıleceksen ve bıldırebıleceksen eklerım cunku okuyacagım dıyıp sonra bır daha gelmiyorlar paylastırdıgımız ıcın de dua okunan arkadasımız zor dırımda kalıyorMerhaba arkadaşlar, beni de ekler misiniz listeye?Çok sıkıntılıyım, içim daralıyor.Çarpıntım var,zor durumdayım..Yaşam enerjim kalmadı. Aylardır bu haldeyim, toparlanamıyorum.Rabbimizin gönlümden geçeni hayırlısıyla vermesi için dua eder misiniz?
Fark etmez canım bızım tevhid listesindekı gıbı yapabılırız herkes okuduğunu yazar toplarızbirdahakine liste yapmasakmi. Hepimizin niyeti iyi burda, baskasina dua ederken daha mutlu oluyorum. Stres yapiyorum ben bugunkini bitirdim bitiremedim diye. Cocunluga uyarim siz nasil istiyorsaniz oyle yapabiliriz, sadece fikrimi soylemek istedim.
Fark etmez canım bızım tevhid listesindekı gıbı yapabılırız herkes okuduğunu yazar toplarız
canlarım bende bilemedim listeyle ben daha iyi okuyabiliyorum sanki ama siz bilirsiniz uyarım ben gönüllerimiz bir olsunbirdahakine liste yapmasakmi. Hepimizin niyeti iyi burda, baskasina dua ederken daha mutlu oluyorum. Stres yapiyorum ben bugunkini bitirdim bitiremedim diye. Cocunluga uyarim siz nasil istiyorsaniz oyle yapabiliriz, sadece fikrimi soylemek istedim.
Canım Ya Latif Esmasını okuyacağız di mi?Canım duzenlı okuyabıleceksen ve bıldırebıleceksen eklerım cunku okuyacagım dıyıp sonra bır daha gelmiyorlar paylastırdıgımız ıcın de dua okunan arkadasımız zor dırımda kalıyor
Onu okumuyoruz biz salat-i tefriciye okuyoruz. Ya Latif esmasini okuyan gruplar var baskaCanım Ya Latif Esmasını okuyacağız di mi?
Yok canım tefriciye okuyoruz su anCanım Ya Latif Esmasını okuyacağız di mi?
arkadaslar galiba kumbarada 50 kaldi, onuda bitirelim, diger arkadaa aktarma olmasin, Niyet edip okuyoruzya oyuzden.
:/ anlamadım ben bişey.. kızlar nerelerdesiniz..
Anladım tamam canım Allah razı olsun..Canım kumbara ıcın okumuştu da nisa onu Diyor kullanalım dıye
Allah razı olsun cnm amin inşallahBende okudum
Ahminel Allah duanı hayırlısıyla kabul etsin inşaallah