Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benım Allah razı olsun ♥♥♥Rabbim senınde karsına tez vakitte hayırlı insanı cıkartsın cok mutlu ol yuvanı kur ınsallahh.. Rabbım gönlündekini versin inşallah. Aynı duam redvelvetcake içinde gecerli inşallah...Siz iyi olun yeterki canim okuruz, benim sagligim iyi su aralar cok sukur okuyabiliyorum. ben okudum sen okudun yok bizim aramizda, dua kardesi olduk, sizi tanimiyorum ama yuregi guzel insanlarsiniz. Rabbim kabul eder insallah dualarimizi.
100 tane daha aliyorum.
KALAN 2.000
Tefriciye okuyoruz canım, benım ıcın. Su an 2000 tane kaldı...Kızlar ne okuyosunuz anlamadım ama Allah rızası için yardım edebilirim isterseniz
Canım istersen bende okuyabilirim 100 tane okurum hemen .Bazen kural koyuyorlar kimseyi dahil etmiyorlar o yüzden istersen diye soruyorumTefriciye okuyoruz canım, benım ıcın. Su an 2000 tane kaldı...
Allah hepimiz den razı olsun :) ALLAH kabul etsin isallah. 100 tane aldım , bitince yazarım bitirdim diye
Allah razi olsun canim. Rabbim seninde dualarini kabul etsin insallah, mutlu huzurlu bir hayat versin sana.Kızlar ben aldığım 100 taneyi bitirdim Rabbim kabul etsin. Zamanım olursa yine yardım ederim :)