Merhaba çok teşekkür ederim :) Umarım en kısa sürede güzel haberi alırsın. Her tedavi yumurta kalitesi değişiyor.
Bence takviyeler çok fark yaratmıyor ama ben elimden gelen her şeyi yapmak istemiştim ve tüm imkanlarımı zorladım. Sabahları arı sütü kullandım, takviye olarak da Venatura Resvaratrol, Imprly, 3-4 ay kadar Biesteron, Venatura Hayıt kapsülü aldım.
Ben bunları her tedaviden önce aldım aslında ama son tedavimde farklı olarak gluteni ve süt ürünlerini kestim, aralıklı oruç diyeti uyguladım (akşam 6'dan sonra yemeyi kesip sabah 11-12 gb kahvaltı yaptım) bence çok işe yarıyor çünkü açlıkta hücreler yenileniyor, sonuçta yumurta da bir hücre. Bir de şekeri minimuma indirdim.
Doktorum Numan Beyazıt, kendi kliniği var Sens Üreme Sağlığı. İşlemleri Ota Jinemed'te yapıyor. Oradaki emriyolog Cenk Özcan çok başarılı.
Doktorum bana klomen ve sonrasında da çok düşük doz iğne verdi. Yani yumurta sayısına değil kalitesine odaklandı. Yumurtalar Eylül'de toplandı, embriyolar donduruldu ve Kasım'da da transfer edildi ama öyle rahim dinlendirme ücreti falan almadılar. Bence o çok saçma bu arada. Sadece embriyolar için hastaneye dondurma ücreti ödedik. Tedavi ücreti şu anda ne kadar oldu hiç bilmiyorum ama ben tedavi olduğumda üç aşağı beş yukarı memorial'la falan aynıydı.
Sormak istediğin başka bi şey olursa seve seve yanıtlarım.
İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.