Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Ya kızlar yardımm yarım ay çıt çıt kullananlar varmı

MEGANN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
122
4
96
İstanbul
Rahat gibi geliyo çıt çıtlarımı takamıyorum sürekli uğraşamıyorum aman belli olmasın falan çok uğraşıyorum yarım ay yaptırmaya karar verdim kullananların yorumlarını bekliyorumm...

slm kızlar ben de düşünüyorum yarım ay ama 100 grmış az gelir bana büyük ihtimalle. kullananlar burda fikirlerini söyleyebiirler mi? memnunmusunuz tek parça diolar ? kimse yokmu kullanan ????

merhaba.bende yarım ay aldım.uzunluğu belime kadar,insan saçı değil ama inanılmaz doğal herkes kendi saçım sanıyo.tek parça.üst ve alt kısmında tarak şeklinde tokaları var.kendin rahatlıkla takıyosun.kesinlikle düşmüyor.zaten kakülünün gerisinden başlıyo.ben sürekli takmıyorum ,uzun olduğu için biraz ağır geliyo bana.fiyatını da 95 demişlerdi,70 e aldım.bu arada ,benimki insan saçı olmadığı için fön ya da boya yapılamıyo.ama zaten dümdüz ,bir işleme gerek yok.eğer insan saçı alırım diyorsan,en za 300 tlyi gözden çıkarman gerek.

Gizmo51 merhaba;
bende yarım ay almayı düşünüyorum.ama benim tepe bölgem seyrek olduğu için istiyorum.acaba kullanışlı olurmu?en çok da sevgilimin anlamamasını istiyorum.çok yakından belli oluyormu acaba?

bence en belli olmayan çıt çıt yarım ay olan çunku duzgun kesımı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…