Ya kızlar sabredemiyorum çok heyecan yapıyorum

babyyoda1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
20
5
30 ekim’de Ovülasyonum başlamıştı 30 ekimde 1 kasımda 3 kasımda korumasız birliktelik yaşadık eşimle. Adetime 11 gün var sizce test yapsam bir şey varsa çıkar mı hiç dayanamıyorum ya şöyle bir şey söyliyim 30 Ekim‘deki ilişkimden sonraki gün belim çok ağrıdı karnım da çok ağrıdı ve aşırı akıntım oldu şeffaf şekilde beyaz şekilde o günden beridir de çok fazla akıntım var şeffaf akıntı özellikle ve bazen beyaz Akıntı. Test yapmak istiyorum ama henüz erken dediler

30 ekim’de Ovülasyonum başlamıştı 30 ekimde 1 kasımda 3 kasımda korumasız birliktelik yaşadık eşimle. Adetime 11 gün var sizce test yapsam bir şey varsa çıkar mı hiç dayanamıyorum ya şöyle bir şey söyliyim 30 Ekim‘deki ilişkimden sonraki gün belim çok ağrıdı karnım da çok ağrıdı ve aşırı akıntım oldu şeffaf şekilde beyaz şekilde o günden beridir de çok fazla akıntım var şeffaf akıntı özellikle ve bazen beyaz Akıntı. Test yapmak istiyorum ama henüz erken dediler
Sakin ol stres döllenmeyi olumsuz etkiler unutmaya çalış başka şeylere odaklan. Çok bir şey değil 10 gün bekleyeceksin sonrasında zaten. Sonuç doğru çıkar. İnsaAllah hamile kalırsın sağlıkla.

Canım bel ağrısı ve karın ağrısı ilişkiden dolayı oluyor. Akıntı dediğin şey de senin ve/ya eşinin sıvıları, gebelik akıntısı değil. Regle 2 gün kala kaset testte görürsün varsa. Bol şans.

Ay bende dayanamıyorum ama artık negatif görmekten korktuğum için yapmıyorum her gün sabah elime alıyorum testi hop geri bırakıyorum. 25 Ekim'de pik gördüm bende 26 Ekim'de iki çizgi de aynıydı 27 Ekim'de yapamadım testi 28 Ekim'de yaptığımda çizgi silikleşmişti. Ve 23 Ekim ve 28 Ekim dahil her gün birliktelik oldu. Doktorumla 21 Ekim'de görüşmüştüm iki gün sonra 5 6 gün üst üste ilişki demişti. Nerden baksanız bir haftadır göğüs ucu hassasiyeti yaşıyorum son bir kaç gündür yan taraflar da hassas oldu. Akıntı da sulu ve beyaz ama bazen regl oldum diye gidiyorum öyle ıslanıyor bazen de hiç yok. Birde pkos var bende regl ne zaman olur o da belli değil. Ovulasyon testini bıraktım.

Eklentiler

• IMG_20241105_105841.jpg
    IMG_20241105_105841.jpg
    203,1 KB · Görüntüleme: 3
X