Gebeliğe Hazırlık Ya kimse niye birşey yazmıyor :((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

wiha02

Vur tekmeyi dünyaya
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
4.373
4.688
133
30
önceki konumda pek ilgilenen olmadı dün önceki gün ve bu sabah yaptığım ov testleri çiçekli olan bu sabahınki anlayanlar bi el atsa liften?

Eklentiler

• CYMERA_20180729_104944.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 87
Yumurta çatlamış ve zamanı geçmeye başlamış artık, dünü, hatta bir önceki günü değerlendirdiyseniz çok iyi. Bugünü de değerlendirin.

Tam günleri degerlendirmissiniz zaten bugünü degrlendirsen de olur ama elzem degil

Dun yumurtlama olmus hatta catlamis onceki iki gunu degerlendirdiysenz bugunu de degerlendirin derim ben cunku onemli olan yumurta catladiktan sonra benm oyle oldu yumurtlama olduktan sonraki 3 gunu degerlendirdik ve hamile kaldim :) insallah tutar

Dun yumurtlama olmus hatta catlamis onceki iki gunu degerlendirdiysenz bugunu de degerlendirin derim ben cunku onemli olan yumurta catladiktan sonra benm oyle oldu yumurtlama olduktan sonraki 3 gunu degerlendirdik ve hamile kaldim :) insallah tutar
canım dün ve bir önceki günü bugünü değerlendirdik ama tereddüt içindeyim dün sabah olmustu olmustu çünkü akşam çatladıysa yumurta?

canım dün ve bir önceki günü bugünü değerlendirdik ama tereddüt içindeyim dün sabah olmustu olmustu çünkü akşam çatladıysa yumurta?
Catlayan yumurta rahimde 48 saat kaliyor diye biliyorum ve spermde 3 gun falan kaliyor diye biliyorum o yuzden icini ferah tut :) eger bu is catladigi an olmasi gerekseydi eskilerin hamile kalmasi mucize olurdu :)

Catlayan yumurta rahimde 48 saat kaliyor diye biliyorum ve spermde 3 gun falan kaliyor diye biliyorum o yuzden icini ferah tut :) eger bu is catladigi an olmasi gerekseydi eskilerin hamile kalmasi mucize olurdu :)
aynen canım inşallah allah isteyen herkese hayırlısı neyse onu versin değerlendirdik işte elimizden geldiği kadar dur bakalım şimdi bekleme zamank :)

Durbidk hayırlı olsun kaç haftalık canım seninki allah sağ salim kucağona aldırsın

bi de ben 4 aydır netteki yumurtlama hesaplayıcılardan yapıyodum meğerse hep kaçırıyomuşum 16.17 günler yumurtladığımı yazıyodu ama 13.gün yumurtladım 11gün de sancım başlamıştı dün sabah da yumurta akı kıvamında akıntım gelmişti sancıyla birlikte

Evet benm de yanlis hesaplamisti o hesaplayicilar ovulasyon testiyle anladim yumurtlama gunumu

maşallah canım cinsiyet belli mi :) kullandıktan kaç ay sonra hamile kaldın
Cinsiyetimiz henuz belli degil yani bizm ki gostermiyor :) ben duzenli olarak bir ay kullandim ve yumurtlama gunumu kafamda oturttum ama benm.adet duzensizligim vardi hipotirodiden dolayi o yuzden ovu testinde gunumu anladiktan sonra sogan kuru uyguladim ve 1 ay sonra hamile kaldim :) ama diger zamanlarda yumurtlama gunumu akintidan anliyordim ama emin olmak icin test yine de yaptim ve hep tuttu

maşallah
canım benim allah gönlüne göre versin bende beklemeye geceyim artık bugünden sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…