dün önceki gün ve bugünü değerlendirdik canımYumurta çatlamış ve zamanı geçmeye başlamış artık, dünü, hatta bir önceki günü değerlendirdiyseniz çok iyi. Bugünü de değerlendirin.
pik olduğu zamanı 1 sonraki günü ve bugünü değerlendirdik :) kaçırmamışım değil miÖnceki günlerde yumurtlamissiniz
canım dün ve bir önceki günü bugünü değerlendirdik ama tereddüt içindeyim dün sabah olmustu olmustu çünkü akşam çatladıysa yumurta?Dun yumurtlama olmus hatta catlamis onceki iki gunu degerlendirdiysenz bugunu de degerlendirin derim ben cunku onemli olan yumurta catladiktan sonra benm oyle oldu yumurtlama olduktan sonraki 3 gunu degerlendirdik ve hamile kaldim :) insallah tutar
Catlayan yumurta rahimde 48 saat kaliyor diye biliyorum ve spermde 3 gun falan kaliyor diye biliyorum o yuzden icini ferah tut :) eger bu is catladigi an olmasi gerekseydi eskilerin hamile kalmasi mucize olurdu :)canım dün ve bir önceki günü bugünü değerlendirdik ama tereddüt içindeyim dün sabah olmustu olmustu çünkü akşam çatladıysa yumurta?
aynen canım inşallah allah isteyen herkese hayırlısı neyse onu versin değerlendirdik işte elimizden geldiği kadar dur bakalım şimdi bekleme zamank :)Catlayan yumurta rahimde 48 saat kaliyor diye biliyorum ve spermde 3 gun falan kaliyor diye biliyorum o yuzden icini ferah tut :) eger bu is catladigi an olmasi gerekseydi eskilerin hamile kalmasi mucize olurdu :)
Amin canm sag ol 18 haftalik olduk biz :)Durbidk hayırlı olsun kaç haftalık canım seninki allah sağ salim kucağona aldırsın
Evet benm de yanlis hesaplamisti o hesaplayicilar ovulasyon testiyle anladim yumurtlama gunumubi de ben 4 aydır netteki yumurtlama hesaplayıcılardan yapıyodum meğerse hep kaçırıyomuşum 16.17 günler yumurtladığımı yazıyodu ama 13.gün yumurtladım 11gün de sancım başlamıştı dün sabah da yumurta akı kıvamında akıntım gelmişti sancıyla birlikte
maşallah canım cinsiyet belli mi :) kullandıktan kaç ay sonra hamile kaldınEvet benm de yanlis hesaplamisti o hesaplayicilar ovulasyon testiyle anladim yumurtlama gunumu
Cinsiyetimiz henuz belli degil yani bizm ki gostermiyor :) ben duzenli olarak bir ay kullandim ve yumurtlama gunumu kafamda oturttum ama benm.adet duzensizligim vardi hipotirodiden dolayi o yuzden ovu testinde gunumu anladiktan sonra sogan kuru uyguladim ve 1 ay sonra hamile kaldim :) ama diger zamanlarda yumurtlama gunumu akintidan anliyordim ama emin olmak icin test yine de yaptim ve hep tuttumaşallah canım cinsiyet belli mi :) kullandıktan kaç ay sonra hamile kaldın
canım benim allah gönlüne göre versin bende beklemeye geceyim artık bugünden sonra :)Cinsiyetimiz henuz belli degil yani bizm ki gostermiyor :) ben duzenli olarak bir ay kullandim ve yumurtlama gunumu kafamda oturttum ama benm.adet duzensizligim vardi hipotirodiden dolayi o yuzden ovu testinde gunumu anladiktan sonra sogan kuru uyguladim ve 1 ay sonra hamile kaldim :) ama diger zamanlarda yumurtlama gunumu akintidan anliyordim ama emin olmak icin test yine de yaptim ve hep tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?