Yumurta çatlamaması

Geçen ay pik görüp ertesi gün direk çatlamıştı ama ben doğru düzgün değerlendirememiştim.
27 kasımda reglim başladı 1 aralıkta bitti biter bitmez ovulasyon testine başladım.
9 Aralık döngümün 13. Günü pik gördüm
10 aralıkta pik daha çatlamadı.
4-6-8-9-10 Aralık değerlendirme yaptım. Şuan sol kasıkta inanılmaz ağrı ve baskı var sürekli tuvalete gidiyorum ve afedersin çok gazım var.
Şimdi sormak istediğim şu
Eşim asker biz Suriye sınırındayız biraz ortalık 🥴
O da bende stresliyiz. Yarın yumurta çatkadı diyelim değerlendirme yapamazsam yine de tutma ihtimali var mı 🥹 Tabi çatladığında hemen değerlendirme gibi birşey olma ama akşam işten geldiğinde veya 9-10 gibi değerlendirme yapsam tutar mı bu işlerden pek anlamıyorum. Oğlumda pik gördüğüm gün ve sonraki 2 günü değerlendirip bırakmıştım tutmuştu.
Kız Suriye sınırında neredesinm ben de eşimin işi dolayısıyla suriyenindibindeym😔 aslen Marmara'da evimiz

Her yerde bilgiler farklı yazıyor insanın kafası karışıyo bu sıra da tabi kendimi çok dinlemeye başladım hata yapıyorum ama istemsiz oluyor.

Canım yaşayan anlar emin ol çok stresli zamanlar geçirdim bende çok ağladım gözümle gördüm mesela bide o beni çok etkiledi. Şuan nasılsın ne durumdasın?
Şuan doktor kontrolündeyim b 12 çok düşüktü ona başlattı daha iyiyim regl olamadım onu bekliyorum 😔

Çok geçmiş olsun xanım benim. Folik asit kullanıyor öusun
Evet canım folidoce marka içinde b12 ve folik asit var gebelik isteyenlere veriliyormuş doktorum ona başlattı inşallah bebeğim olur ilk gebeliğğm ilk bebeğim olacaktı cennet bebeği oldu 😢

Evanora Evanora beronika beronika kıxlar sanırım dün gece çatladı. Şimdi eşim akşam 7-8 gibi geliyor gece değerlendirme yapsam yetişir mi kiiii😀

Eklentiler

• IMG_8420.jpeg
    IMG_8420.jpeg
    211,7 KB · Görüntüleme: 6
Hadi inşallah yetişir canım söyle bir şekilde eve gelsin bahaneyle 🙃 içerde sperm var rahat ol 24 saat yaşıyor zaten
Ay keşke hemen gelse gelebilse . Ortalık karışık bu tarafta hayatta gelemez. Akşam gelir inşallah 🙏 hemen değerlendirmeye geçeceğim. 9-10-11 değerlendirdim. insallah 2024 un sürprizi olur bize hepimize :)

Ay keşke hemen gelse gelebilse . Ortalık karışık bu tarafta hayatta gelemez. Akşam gelir inşallah 🙏 hemen değerlendirmeye geçeceğim. 9-10-11 değerlendirdim. insallah 2024 un sürprizi olur bize hepimize :)
Evde de operasyon olacak desene 🤪 hahaah hadi inşallah keske hepimiz görsek pozitifleri

Herkese kocaman günaydın ben uyanamıyorum. Kızım uyandı 1saat önce ben hala yataktayım okula gidecek. Uyandığı gibi yanıma geldi beni öptü ve "rüyamda kardeşim oluyordu" dedi 🥺🙈 ay hepsi mi tesadüf olur geçen ay birisi hamile kalacaksın dedi rüyanda. dün sabah ben gördüm tekme atıyordu rüyamda. Bu sabah kızım. Ve uyanamıyorum asla🤣

Herkese kocaman günaydın ben uyanamıyorum. Kızım uyandı 1saat önce ben hala yataktayım okula gidecek. Uyandığı gibi yanıma geldi beni öptü ve "rüyamda kardeşim oluyordu" dedi 🥺🙈 ay hepsi mi tesadüf olur geçen ay birisi hamile kalacaksın dedi rüyanda. dün sabah ben gördüm tekme atıyordu rüyamda. Bu sabah kızım. Ve uyanamıyorum asla🤣
Ayyy canım benim bak sana ne anlatacağım :)
Benim 1 kızım var 2015 Li ona hamile olduğumu rüyamda görmüştüm hemde ikizdiler teki dünyaya geliyor teki gelmiyordu öyle uyandım reglime 1 hafta kala test yaptım silik koyu bişi çıktı kan verdim hamileyim. Ve sonradan öğrendim ki ikizmişler teki 13. Haftada düştü.ben inanırım rüyalara benimkiler hepsi çıkar. Şimdi bi kızım bir oğlum var ama kızım yanımda değil.

Ayyy canım benim bak sana ne anlatacağım :)
Benim 1 kızım var 2015 Li ona hamile olduğumu rüyamda görmüştüm hemde ikizdiler teki dünyaya geliyor teki gelmiyordu öyle uyandım reglime 1 hafta kala test yaptım silik koyu bişi çıktı kan verdim hamileyim. Ve sonradan öğrendim ki ikizmişler teki 13. Haftada düştü.ben inanırım rüyalara benimkiler hepsi çıkar. Şimdi bi kızım bir oğlum var ama kızım yanımda değil.
Ya tüylerim ürperdi gerçekten şefaatçiniz olsun inşallah. Kaybettiğin kızına da kavuşursun inşallah inşallah çok amin nnn 😔❤️ aylardır kafama takmıyordum Bu ay biraz fazla taktım geçen ay gördüğüm rüyadan dolayı kabul ediyorum aslında son 3-4 aydır umurumda değildi belirti falan da aramıyordum Ama dediğim gibi birisi çıktı karşıma rüyada Bu yıl hamile kalacaksın dedi bu yılın bitmesine de sadece bir ay var yani Aralık. O yüzden Umut ettim iki gündür gördugum rüyalar da bilinçaltı olabilir tabii,😔

Ya tüylerim ürperdi gerçekten şefaatçiniz olsun inşallah. Kaybettiğin kızına da kavuşursun inşallah inşallah çok amin nnn 😔❤️ aylardır kafama takmıyordum Bu ay biraz fazla taktım geçen ay gördüğüm rüyadan dolayı kabul ediyorum aslında son 3-4 aydır umurumda değildi belirti falan da aramıyordum Ama dediğim gibi birisi çıktı karşıma rüyada Bu yıl hamile kalacaksın dedi bu yılın bitmesine de sadece bir ay var yani Aralık. O yüzden Umut ettim iki gündür gördugum rüyalar da bilinçaltı olabilir tabii,😔
Amin canım çok teşekkür ederim. Biz kadınlar bazen Herşeyi çok fazla takıyoruz normal seyrine bıraksak belki daha farklı olucak ama bırakamıyoruz. Oğlumdan öncede 2 kimyasalım var üst üste 2 ay 3. Ayda oğlum tuttu.
Yetişir tabii ki 😁
Ay inşallah 🙏 🤣

X